De kleine ikigai
Boek

De kleine ikigai je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het Japanse geheim voor geluk: wat is jouw ikigai? ([2020])/ Francesc Miralles & Héctor García, illustraties: Xuan Loc Xuan ; vertaling [uit het Spaans]: Carla Zijlemaker

Weet je wat jouw ikigai is, ofwel je passie en talenten? Ontdek ook welk beroep dan bij jou past. Ook het omgaan met teleurstellingen en mislukkingen en de keuze van je vrienden komen aan bod. Met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 14 t/m 18 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 21/10/2024
    8-14 jaar - 2e verd. - Liefde en Leven - Geestelijk leven LEVENSKUNST MIRA

Recensie

De auteurs van o.a. de bestsellers 'Ikigai' (2016) en 'Vind je ikigai' (2017) hebben zich in dit boek speciaal gericht op jongeren. Hierin wordt deze Japanse filosofie, ontstaan op het eiland Okinawa waar veel mensen zeer gezond oud worden, uitgelegd en hoe je het doel in je leven kunt vinden. In deze zeer praktische gids naar een bevredigend leven komen veel belangrijke aspecten voor jongeren aan bod, zoals het vinden van o.a. je passie en je talent en hoe je dat kunt combineren met je beroep. Dat is in een duidelijk schema weergegeven. Ook hoe om te gaan met teleurstellingen en mislukkingen en de keuze van je vrienden. Al deze onderwerpen zijn ingebed in verhalen en voorbeelden van hedendaagse sterren die jongeren zullen aanspreken. De toon is goed getroffen voor deze doelgroep en de stijl toegankelijk. Deze aantrekkelijk verzorgde uitgave heeft vele paginagrote sfeervolle kleurenillustraties en zal veel jongeren in hun zoektocht naar geluk en levensvervulling aanspreken. Vanaf ca. 14 t/m 18 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789022590669 | 191 pagina's

Titel De kleine ikigai : je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het Japanse geheim voor geluk: wat is jouw ikigai?
Auteur Francesc Miralles
Secundaire auteur Héctor Garcia ; Carla Zijlemaker ; Xuan"
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2020]
Overige gegevens 191 pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Jeugdeditie - Vertaling van: Ikigai para jóvenes lectores. - (c)2020
ISBN 9789022590669
PPN 42588029X
Rubriekscode 158.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst; Japanse filosofie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst