Jong gehekst is oud gedaan
Boek

Jong gehekst is oud gedaan (april 2020)/ Colleen Cross

Als aan de vooravond van haar huwelijk een bruiloftsgast wordt vermoord, wijzen alle tekenen naar de tante van Cendrine West en tegen haar zin moet Cendrine haar heksenbloed aanspreken om tante's onschuld te bewijzen.

Recensie

Een compleet nieuwe invalshoek voor het onderwerp 'heksen', iets wat al een prestatie op zich is. Het verhaal combineert meerdere succesformules zonder dat het storend is of afgekeken lijkt. Het romantische element van een bruid die aan de vooravond van haar bruiloft door een andere man aan het twijfelen wordt gebracht. De mysterieuze moord waar een complot achter schuilgaat. En dan nog het feit dat heksen tussen de normale bevolking leven in het typische Amerikaanse dorpje Westwick Corners. Cendrine West stamt ook af van een beroemde heksenfamilie, maar probeert dit weg te stoppen. Ze werpt zich vol overgave op haar carrière als journalist en haar aanstaande huwelijk met een 'normale' man, tot afgrijzen van haar tante Pearl. Dan wordt één van de bruiloftsgasten vermoord in het hotel van haar familie - en leiden alle sporen naar Pearl. In een poging de onschuld van haar tante te bewijzen, werkt Cendrine samen met sexy sheriff Tyler - die haar aan alles in haar leven laat twijfelen. Bovennatuurlijke krachten in een romantisch, small-town Amerikaans moord mysterie. Een geniale vondst. Eerste deel van de serie 'De heksen van Westwick'.

Specificaties

Nederlands | 9789463980852 | 245 pagina's

Titel Jong gehekst is oud gedaan
Auteur Colleen Cross
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Den Haag] : Dutch Venture Publishing, april 2020
Overige gegevens 245 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Witch you well. - Slice Publishing, 2016. - (Westwick Witches Cozy Mystery Series ; 1)
ISBN 9789463980852
PPN 42641585X
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De heksen van Westwick
Boek

De heksen van Westwick (2020-...)

vol. 1
Uitgeleend
Colleen Cross