Vrolijke vriendjes in de sloot
Boek

Vrolijke vriendjes in de sloot ([2020])/ illustraties: Lizzy Doyle

Een waterlelie, een libel, een reiger en een vis: wat kun je nog meer vinden in de sloot? Vierkant stoffen prentenboekje met eenvoudige felgekleurde tekeningen en een knisperelement in twee pagina's. Vanaf ca. 3 maanden.

Recensie

Vierkant stoffen babyboekje rond het thema leven in en bij de sloot. Achtereenvolgens zijn een eendenfamilie, riethalmen, een libel, een reiger, vis en waterlelie te zien. Het is uitgevoerd in frisse, sprekende kleuren. Rustig gehouden afbeeldingen van één figuur wisselen af met wat drukkere afbeeldingen, waarin meerdere figuren worden gecombineerd met andere relevante elementjes. De dieren hebben vrolijke details als een parasolletje, een gestreept halsbandje of sterretjes aan voelsprieten. Het boekje bevat ook extra's: de buitenste bladzijden knisperen en er is een solide bijtring aan een stevige bevestiging. Hiermee kan het boekje ook aan bijvoorbeeld een buggy vastgemaakt worden. De boekgegevens staan op een los kartonnen strookje dat om de rug is gevouwen. In dezelfde uitvoering verscheen ook 'Vrolijke vriendjes in de tuin'*. Vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789463338783

Titel Vrolijke vriendjes in de sloot
Uniforme titel Knisperende bubbyboekjes met ring
Auteur Lizzy Doyle
Type materiaal Boek
Uitgave Veghel : ImageBooksTM, [2020]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 16 cm
Annotatie Verpakking vermeldt: Knisperende bubbyboekjes met ring. - Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Happy things in the pond. - (c)2020
ISBN 9789463338783
PPN 427853273
Genre Boekstart
Thematrefwoord Natuur ; Stoffen boeken
Taal Nederlands