Vrolijke vriendjes in de tuin
Boek

Vrolijke vriendjes in de tuin ([2020])/ illustraties: Lizzy Doyle

Een lieveheersbeestje, groenten en een gieter: wat kun je nog meer vinden in de tuin? Vierkant stoffen prentenboekje met eenvoudige felgekleurde tekeningen en een knisperelement in twee pagina's. Vanaf ca. 3 maanden.

Recensie

Een knisperend, stoffen buggyboekje met een zachte kunststof ring, waarmee je het boekje aan de kinderwagen, de box of kinderstoel kunt bevestigen, en die tevens als bijtring kan worden gebruikt. Op handzame pagina's van 15 bij 15 centimeter staat steeds iets anders uit de tuin centraal. Zo is er een bladzijde met groenten, eentje met een slak, een appel en een gieter. Op elke bladzijde staat in één woord, dus zonder lidwoord, beschreven wat er te zien is. De illustraties zijn kleurrijk en contrastrijk, met zowel felrood en knallend geel als zwart en wit. Pagina's met een enkel element (bijvoorbeeld een lieveheersbeestje) worden afgewisseld met een wat vollere pagina met bijvoorbeeld allerlei bloemen. De beide omslagpagina's hebben een knisperelement dat lekker veel geluid maakt. Het boekje kan eenvoudig worden gewassen na gebruik. In dezelfde uitvoering verscheen ook 'Vrolijke vriendjes in de sloot'*. Vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789463338806

Titel Vrolijke vriendjes in de tuin
Uniforme titel Knisperende bubbyboekjes met ring
Auteur Lizzy Doyle
Type materiaal Boek
Uitgave Veghel : ImageBooksTM, [2020]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 16 cm
Annotatie Verpakking vermeldt: Knisperende bubbyboekjes met ring. - Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Happy things in the garden. - (c)2020
ISBN 9789463338806
PPN 427809517
Genre Boekstart
Thematrefwoord Natuur ; Stoffen boeken
Taal Nederlands