The wedding year
DVD

The wedding year ([2020])/ directed by Robert Luketic

De 27-jarige Mara is van plan nooit te trouwen, in tegenstelling tot de wens van haar vriend Jake. Hun relatie wordt op de proef gesteld wanneer ze in één jaar zeven huwelijken van vrienden bijwonen.

Aanwezigheid

Recensie

Romantische komedie van Robert Luketic (Killers; Legally blonde) met Sarah Hyland (Modern family) en Tyler James Williams (Dear white people; Everybody hates Chris). De 27-jarige Mara Baylor droomt van een carrière als fotografe, maar werkt nu in een winkel in Los Angeles. Ze geniet volop van drank, cannabis en dates via Tinder die ze vooral gebruikt als een manier om aan een goedkope maaltijd te komen. Dat verandert als ze Jake ontmoet, aankomend chefkok. Het lijkt serieus te worden tussen hen, maar mede door haar ervaring als kind van gescheiden ouders is Mara van plan nooit te trouwen, in tegenstelling tot de wens van Jake. Hun relatie wordt op de proef gesteld wanneer ze in één jaar zeven huwelijken van vrienden bijwonen.

Specificaties

Engels | 9789461877338

Titel The wedding year
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Robert Luketic ; Sarah Hyland ; Tyler James Williams
Type materiaal DVD
Uitgave [Antwerpen] : The Searchers, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Sarah Hyland, Tyler James Williams, Anna Camp. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in het Nederlands of Frans - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Off The Dock, (c)2019
ISBN 9789461877338
PPN 427913837
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Engels