Kankervrij
Boek

Kankervrij over ons gevecht tegen kanker en wat je zelf kunt doen (september 2020)/ William Cortvriendt, redactie: Denise Larsen

Basiskennis over kanker, o.a. over hoe deze ziekte ontstaat en wat men zelf kan doen om de ziekte te bestrijden of te voorkomen.

Aanwezigheid

Recensie

Kanker is een ernstige aandoening, die verontrustend toeneemt en inmiddels de belangrijkste doodsoorzaak is. In de medische wetenschap worden er veel vorderingen gemaakt, maar dit boek geeft aan dat mensen zelf ook mogelijkheden hebben om bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Dat toont de schrijver, een Nederlandse arts, aan in dit boek op grond van uitgebreide literatuurstudies. In 2016 schokte hij de medische wereld met de TV-serie 'Hoe word ik 100', en dit boek is al even schokkend. Roken, overgewicht, weinig bewegen, alcohol en stress, iedereen weet wel dat dit niet goed is, maar nu wordt aangetoond dat het ook echt kankerverwekkend is en dat met name suiker de grote boosdoener is. Ook werkt een gezonde leefstijl bevorderend bij de huidige oncologische therapieën. Helder en begrijpelijk geschreven, met als bijlage tips voor een gezonde voeding, een verklarende woordenlijst en de honderden referenties die dit boek baanbrekend maken. Een boek dat je niet zou mogen missen.

Specificaties

Nederlands | 9789492798732 | 368 pagina's

Titel Kankervrij : over ons gevecht tegen kanker en wat je zelf kunt doen
Auteur W. Cortvriendt
Secundaire auteur Denise Larsen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Hilversum : Lucht, september 2020
Overige gegevens 368 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register
ISBN 9789492798732
PPN 427484065
Rubriekscode 605.91
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kanker ; Kanker; Alternatieve geneeswijzen ; Voeding; Kanker ; Kanker; Preventie
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Kanker