Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Pony's
Boek

Pony's ([2020])/ Pat Jacobs, vertaling [uit het Engels]: Hubertine van den Biggelaar ; redactie: Paul van den Belt

Hoe is het om een pony te hebben? Lees van alles over soorten pony's, de verzorging, gedrag en opvoeding. Met veel kleurenfoto's en kennisvragen. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In twaalf hoofdstukken wordt van alles over pony's verteld: over de soorten pony's, hoe je de pony moet laten wennen aan jou en zijn nieuwe omgeving, welke verzorging een pony nodig heeft en ook over hoe je een pony moet opvoeden. Elk hoofdstuk bestaat uit twee pagina's met een afwisseling van korte tekstblokken en kleine kleurenfoto's. Het gebruik van pastelkleuren maakt het geheel fris en aantrekkelijk om te zien. Er staan ook weetjes en lijstjes tussendoor wat zorgt voor afwisseling. Overzichtelijke lay-out met veel witruimte waardoor de kinderen de informatie goed tot zich kunnen nemen. Achterin staan een ponyquiz, een woordenlijst en een register. Ook vind je er boekentips en worden er bijpassende websites genoemd. Deel uit de nu zesdelige reeks* 'Handboek huisdier', eerder verschenen drie delen over honden, hamsters en katten**. Geschikt voor thuis of op school, voor kinderen van 8 t/m 10 jaar, ook voor moeizame lezers.

Specificaties

Nederlands | 9789463416849 | 32 pagina's

Titel Pony's
Auteur Pat Jacobs
Secundaire auteur Hubertine van den Biggelaar ; Paul van den Belt
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Alles wat je wilt weten over jouw huisdier? - Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Ponies. - Wayland, (c)2019. - (Pet pals)
ISBN 9789463416849
PPN 427023491
Rubriekscode 618.48
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Pony's; Verzorging
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Pony's

Relaties/Serie

Handboek huisdier
Boek

Handboek huisdier (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Pat Jacobs