Baguette met jam voor twee
Boek

Baguette met jam voor twee je kunt de waarheid wel ontkennen, maar dat kan je de liefde van je leven kosten (2020)/ Wendy Brokers

Een jonge vrouw met problemen thuis die alles op een rijtje wil zetten, gaat in de zomer werken op een camping in Frankrijk en ontmoet daar enkele knappe medewerkers.

Aanwezigheid

Recensie

Lize gaat tijdens de zomer werken op een camping in Frankrijk. Ze wil vooral wegvluchten van haar problemen thuis en alles op een rijtje zetten. Maar dan ontmoet ze al snel enkele knappe campingmedewerkers. Wendy Brokers won in 2012 een schrijfwedstrijd en debuteerde in 2017 met 'Geluk bij een ongeluk'*. Deze roman is een liefdesverhaal met diepgang. Het verhaal begint als een wegleesboek, maar naarmate je vordert krijgen de personages meer vorm en komt het verhaal steeds meer over als levensecht. De geheimen van Lize en de andere personages zorgen ervoor dat je verder blijft lezen. Het verhaal blijft boeien tot het einde. De schrijfstijl is eenvoudig en leest vlot weg. Inhoudelijk is het verhaal niet voorspelbaar en komt het realistisch over. Kortom, een fijn feelgoodboek voor de liefhebbers. Het boek bevat enkele seksueel getinte scènes.

Specificaties

Nederlands | 9789022590461 | 335 pagina's

Titel Baguette met jam voor twee : je kunt de waarheid wel ontkennen, maar dat kan je de liefde van je leven kosten
Auteur Wendy Brokers
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, 2020
Overige gegevens 335 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk: 2018
ISBN 9789022590461
PPN 425881350
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands