Golven van geluk
Boek

Golven van geluk persoonlijk geluk en zakelijk succes met kwantumfysica en neurowetenschap (juni 2020)/ Linda Dronkers-Steijn, redactie: Eveline Broekhuizen, Elibro Tekst & Redactie

Zelfhulpboek om aan de slag met onbewuste overtuigingen op acht levensthema's. De materie wordt bezien vanuit en onderbouwd door bewijzen uit de kwantumfysica.

Recensie

Met gedachten en intenties je realiteit beïnvloeden? Wat is de wetenschap achter visualisatie en gedachtekracht? Na een doorslaggevende ervaring duikt Linda Dronkers-Steijn hier dieper in en belandt in de wereld van de kwantumfysica. In heldere bewoordingen en grafische weergaven licht auteur de belangrijkste experimenten in deze wetenschap toe. Praktisch en inzichtelijk geeft zij een kijkje in deze wondere wereld en legt verbanden met ons (on)bewuste brein. Wil je bijvoorbeeld je huidige werksituatie overeen laten komen met de door jou gewenste? Pas dan het door Dronkers ontwikkelde model 'Envision Your Future' toe. Bij thema's met zwaardere emotionele lading adviseert zij echter wel om daar onder begeleiding eerst mee aan de slag te gaan. Dit boek is een slimme combinatie van wetenschap, het onbewuste, conditioneringen in diverse levensgebieden en vier voorbeelden van haar model uit de praktijk. Met beschrijving van eigen ervaringen, YouTube-tips, boekenlijst, nawoord en noten. Via de website is een gratis pdf te downloaden. De lezer kan direct aan de slag met onbewuste overtuigingen op acht levensthema's.

Specificaties

Nederlands | 9789492528810 | 191 pagina's

Titel Golven van geluk : persoonlijk geluk en zakelijk succes met kwantumfysica en neurowetenschap
Auteur Linda Dronkers-Steijn
Secundaire auteur Eveline Broekhuizen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Baarn] : S2uitgevers, juni 2020
Overige gegevens 191 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789492528810
PPN 426534255
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Visualisaties ; Kwantumtheorie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Visualisaties