De boodschap van Een cursus in wonderen
Boek

De boodschap van Een cursus in wonderen Deel 1: Allen zijn geroepen, Deel 2: Weinigen verkiezen te luisteren ([2020])/ Dr. Kenneth Wapnick, Ph.D., vertaling [uit het Engels]: Dr. Ir. Jan-Willem van Aalst ; redactie Annelies Ekeler

Uitleg bij het boek 'Een Cursus in Wonderen', wat de Cursus onderwijst en de misvattingen van de boodschap.

Aanwezigheid

Recensie

Dit boek bestaat uit twee delen met als doel om een diepgaande beschrijving te geven van wat het zeer bekende boek 'Een Cursus in Wonderen'* de 'student' kan leren. De auteur is een goede vriend en compagnon van Helen Schucman en Bill Thetford, de twee mensen wier samengaan de directe aanleiding was voor het neerschrijven van 'Een Cursus in Wonderen'. In het eerste deel ligt de nadruk op wat de Cursus onderwijst. Het verdient de voorkeur als de lezer al bekend is met de Cursus. Het taalgebruik is moeilijk en de stof is regelmatig lastig te volgen. Het tweede gedeelte gaat voornamelijk over wat studenten doorgaans verkeerd begrijpen van de Cursus. Dit gedeelte is overigens wat makkelijker om te volgen en kan ook gelezen en begrepen worden vóór de aanvang van de Cursus. Een boek dat door fervente studenten van de Cursus, een non-duale zienswijze op deze wereld, met open armen zal worden ontvangen.

Specificaties

Nederlands | 9789490829247 | 573 pagina's

Titel De boodschap van Een cursus in wonderen : Deel 1: Allen zijn geroepen, Deel 2: Weinigen verkiezen te luisteren
Auteur Kenneth Wapnick
Secundaire auteur Jan-Willem van Aalst ; Annelies Ekeler
Type materiaal Boek
Uitgave Soest : Inner Peace Publications, [2020]
Overige gegevens 573 pagina's: - 25 cm
Annotatie Vertaling van: The message of A course in miracles. - : Founation for A course in miracles, (c)1997, - (volume one: All are called ; volume two: Few choose to listen)
ISBN 9789490829247
PPN 427535743
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst; Esoterische visie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst