Gi-ga-grappige moppenboek voor kinderen
Boek

Gi-ga-grappige moppenboek voor kinderen ([2020])/ tekst: J. de Jager, J. Reitsma, E. Rottier-Kulpe,E. Schurink, illustraties: J. Géron, R. Peeters

Ruim tweehonderd korte moppen, met af een toe een grappige zwart-wittekening als mop. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Uitgave in klein oblong formaat (11 x 14 cm) met meer dan tweehonderd korte moppen. Per bladzijde zijn twee à drie moppen opgenomen; tussen de grappen door is steeds hetzelfde icoontje afgedrukt. Hier en daar is een paginagrote zwart-witte cartoon afgedrukt die een mop uitbeeldt. De moppen zijn (kind)vriendelijk. Bv. 'Vader, wat gebeurt er als ik die ezel daar steel?' 'Dan ben je er zelf eentje!'. Overzichtelijke en rustige bladspiegel met tekst in een duidelijke letter met schreef. Inhoudelijk niet beter dan de andere moppenboeken voor de jeugd. Vrolijk gekleurd omslag. In dezelfde, ietwat saaie vormgeving verschenen meerdere moppenboekjes, zoals 'Het superleuke moppenboek voor kinderen : lach je een aap!' (2018). Tegelijkertijd verscheen 'Hi-ha-hilarische moppenboek voor kinderen'*. Vanaf ca. 9 jaar, ook geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789044757774

Titel Gi-ga-grappige moppenboek voor kinderen
Uniforme titel Moppenboek voor kinderen
Secundaire auteur J. de Jager ; J. Geron
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2020]
Overige gegevens 96 ongenummerde pagina's - zwart-wit illustraties - 11 × 14 cm
ISBN 9789044757774
PPN 427667402
Rubriekscode Nederlands 846
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Moppen
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Moppen