Krokodil is ongeduldig
Boek

Krokodil is ongeduldig ([2020])/ Sue Graves, illustraties: Trevor Dunton ; vertaling [uit het Engels]: Kirsten Verhagen ; eindredactie: Pam Thierry

Krokodil heeft geen geduld. Ze kan niet wachten en praat voor haar beurt.Ze doet alles zo snel,dat ze fouten maakt. Zal het haar lukken om minder ongeduldig te worden? Met grappige kleurenillustraties en tips voor het samen lezen en napraten over geduld. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Krokodil vindt wachten heel moeilijk. Ze is erg enthousiast maar het heeft wel gevolgen op haar werkjes en hoe mensen op haar reageren. Dat vindt ze helemaal niet leuk. Met de juf heeft ze een gesprekje om te kijken hoe het beter kan. Krokodil leert dat ze soms even moet wachten en dat dat het beter maakt. Vrolijk prentenboek met een duidelijke boodschap en met kleurrijke illustraties waarin de dieren grappig overdreven worden uitgebeeld. Het verhaal wordt simpel en herkenbaar met humor verteld, in eenvoudig taalgebruik en grote letters. Achter in het boek staan suggesties voor het samen lezen van en het napraten over het verhaal. Deel van de serie 'Wat een manieren!'*, een serie verhalen geschreven om met kinderen te kunnen praten over hun gedrag. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463416016 | 29 pagina's

Titel Krokodil is ongeduldig
Auteur Sue Graves
Secundaire auteur Trevor Dunton ; Kirsten Verhagen ; Pam Thierry
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2020]
Overige gegevens 29 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Croc needs to wait : a book about patience. - The Watts Publishing, (c)2018
ISBN 9789463416016
PPN 424858266
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Geduld; Kinderen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Geduld

Relaties/Serie

Wat een manieren!
Boek

Wat een manieren! (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Sue Graves