The blacklist. 7: Het complete zevende seizoen
DVD

The blacklist. 7: Het complete zevende seizoen ([2020])/ Jon Bokenkamp

Voormalig overheidsagent Raymond 'Red' Reddington, die jarenlang deals afsloot voor criminelen, helpt nu de FBI bij de jacht op ongrijpbare misdadigers, samen met Elizabeth 'Liz' Keen.

Aanwezigheid

Recensie

Seizoen 7 van de Amerikaanse misdaadserie met James Spader (Boston legal). Raymond 'Red' Reddington was heel vroeger overheidsagent en werkte daarna twintig jaar als 'The concierge of crime', de man achter de schermen die criminelen van over de hele wereld met elkaar in contact bracht. Wanneer hij wil stoppen en schoon schip maken, geeft hij zichzelf aan en gaat met de FBI op jacht naar de criminele kopstukken die hij gedurende zijn carrière op een zwarte lijst verzamelde. Hij doet dit op voorwaarde dat hij mag samenwerken met de jonge FBI-agente Elizabeth 'Liz' Keen (Megan Boone). In volgende seizoenen wordt duidelijk dat Red de biologische vader is van Liz, maar aan het eind van seizoen vijf blijkt dat hij een bedrieger is. Intussen heeft zij een band met hem gekregen en heeft nu tegenstrijdige gevoelens. Aan het begin van seizoen 7 wordt Red ontvoerd door Katarina Rostova (Laila Robins) waarvan Liz niet weet dat het haar moeder is. Katarina probeert een band te krijgen met Liz, met grote gevolgen. Intussen krijgt het team ook te maken met onder meer de dood van een AI-specialist, een geplande aanslag op een kostschool met een biologisch wapen en de verdwijning van een gouverneur. De serie is genomineerd voor diverse prijzen, onder meer Golden Globes en Primetime Emmy Awards.

Specificaties

Engels | 8712609633528

Titel The blacklist. 7: Het complete zevende seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Bill Roe ; James Spader ; Megan Boone
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : Sony Pictures Home Entertainment, [2020]
Overige gegevens 5 dvd-video's (784 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: James Spader, Megan Boone. - Regisseurs onder anderen: Bill Roe. - Engels gesproken, 9 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Davis Entertainment, (c)2019 - Bevat ook onder andere: Verwijderde scènes ; Blooper reel ; Achter de schermen bij The blacklist: seizoen 7
ISBN 8712609633528
PPN 428246974
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

The blacklist
DVD

The blacklist (2014-...)

vol. Seizoen 7
Uitgeleend