Sniper: Assassin's end
DVD

Sniper: Assassin's end ([2020])/ directed by Kaare Andrews

Sluipschutter Brandon Beckett en zijn vader Thomas Beckett slaan op de vlucht als Brandon van moord verdacht wordt en ze krijgen de CIA, Russische huurlingen en de Japanse yakuza achter zich aan.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse actiefilm (2020) van Kaare Andrews (Cabin fever: patient zero) met Chad Michael Collins (Sniper: ultimate kill; Sniper: Legacy), Tom Berenger (Inception, Sniper: ultimate kill; Sniper: Legacy) en Sayaka Akimoto. Deel 8 in de Sniper-serie en vervolg op Sniper: Ultimate Kill*. Een buitenlandse diplomaat wordt vermoord en een sluipschutter van de Amerikaanse speciale eenheden wordt daarvan verdacht. Als er een aanslag op hem gepleegd wordt, beseft hij dat er een mol in de overheid is en slaat op de vlucht, samen met zijn vader, die ook sluipschutter was. Ze krijgen de CIA, Russische huurlingen en de Japanse yakuza achter zich aan. Beoordeling IMDb: 5,4. Movie burner entertainment (15-6-'20): Niet heel memorabel, maar genoeg actie en ongeloofwaardig plezier om de aandacht vast te houden. Ken Murray (thenerdstemplar.com 17-6-'20): De film heeft tempo, komt snel ter zake en ontvouwt het verhaal perfect. Zowel Collins als Berenger overtuigen. Aangenaam vermaak. Casimir Harlow (Avforums 15-6-'20): Boeiende, goed uitgevoerde nonsense, bovengemiddeld in dit genre en voor de fans van de serie een competent vervolg (beoordeling: 6 van 10). John Matrix (manlymovie.net 23-6-'20): Beste Sniper-film tot nu toe: er is spanning, opwinding en er zit vaart in (beoordeling: 7 van 10).

Specificaties

Engels | 8712609636901

Titel Sniper: Assassin's end
Uniforme titel Sniper Assassin's end
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kaare Andrews ; Chad Michael Collins ; Tom Berenger
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Sony Pictures Home Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (91 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Chad Michael Collins, Tom Berenger, Sayaka Akimoto. - Engels gesproken, Russisch nagesynchroniseerd, ondertiteld in 30 talen waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Destination Films, (c)2020
ISBN 8712609636901
PPN 428246850
Genre thriller
Taal Engels