Titans. Seizoen 2
DVD

Titans. Seizoen 2 ([2020])/ Greg Berlanti

Richard 'Dick' Grayson alias Robin werkt nu als rechercheur bij de Detroit Police Department. Samen met Rachel Roth richt hij een team jonge superhelden op, dat de wereld moet beschermen tegen kwaadaardige krachten. Vanaf ca. 16 jaar.

Recensie

Seizoen 2 (2019) van een live-actionserie, gebaseerd op het superheldenteam 'Teen Titans' uit de DC Comics. Richard 'Dick' Grayson (Brenton Thwaites uit Oculus en Office uprising) werd opgeleid door Bruce Wayne/Batman en werkte jarenlang als zijn hulpje Robin in Gotham City. Als jongvolwassene wil hij afstand nemen van zijn mentor en werkt nu als rechercheur bij de Detroit Police Department. Hij komt in contact met Rachel Roth (Teagan Croft), een hoogsensitieve jonge vrouw die de dochter is van een demon en een menselijke vrouw. Samen met haar richt hij een team jonge superhelden op, dat de wereld moet beschermen tegen allerlei kwaadaardige krachten. Daarnaast hebben ze hun persoonlijke problemen. Andere leden van het team zijn onder meer Koriand'r (Anna Diop), ook bekend als Kory Anders/Starfire, Garfield 'Gar' Logan (Ryan Potter), ook bekend als Beast Boy, en Jason Todd/Robin (Curran Walters), het nieuwe hulpje van Batman. Nieuwe vijanden in seizoen 2 zijn Slade Wilson alias Deathstroke (Esai Morales) en zijn dochter Rose Wilson (Chelsea Zhang). Emily Ashby (commonsensemedia.org) noemt de serie duister van toon, met veel expliciet geweld en grof taalgebruik, gewelddadig en volwassen, niet geschikt voor de liefhebbers van de animatieserie 'Teen Titans'. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888251003

Titel Titans. Seizoen 2
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Carol Banker ; Brenton Thwaites ; Teagan Croft ; Anna Diop
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment Benelux, [2020]
Overige gegevens 3 dvd-video's (13 × 60 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop. - Regisseurs onder anderen: Carol Banker. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, ondertiteld in het Nederlands, Engels of Frans - Videoversie van het televisieprogramma: Verenigde Staten : Warner Bros. Television, (c)2019 - Bevat ook: Jason Todd: fate by the fans
ISBN 5051888251003
PPN 428247180
Genre science-fiction
Thematrefwoord Helden
Taal Engels