Het grote anti-verveel boek
Boek

Het grote anti-verveel boek 250 originele spel- en knutselideeen ([2020])/ Sarah Devos, illustraties: Emma Thijssen ; fotografie: Tatjana Matysik, Stefanie Faveere

Maak je eigen gekke katapult, doe de leukste spelletjes met stoepkrijt of organiseer een griezelfeest. Stapsgewijze uitleg, veelal met tekeningen van 250 spelletjes en knutsels in de vier jaargetijden. Met een kleine kleurenfoto van het eindresultaat. Vanaf ca. 3 t/m 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Knutsel muizentrapjes, houdt een fotobooth of speel minigolf. In dit vrij dikke boek staan 250 EHBV- (Eerste Hulp Bij Verveling) ideeën. In de inleiding worden algemene richtlijnen gegeven voor je met het boek begint en een opgave van materialen die handig zijn om in huis te hebben. Ook is er een schema van ontwikkelingsfases en vaardigheden van kinderen van 2 tot 8 jaar en ouder. De spel en knutselideeën zijn verdeeld over de vier seizoenen. De spel- en knutselideeën worden stapsgewijs uitgelegd. Waar nodig zijn eenvoudige maar duidelijke gekleurde tekeningen toegevoegd. Bij elk idee staat een kleine kleurenfoto van het resultaat. In de inhoudsopgave zijn alle ideeën opgenomen. Voor diverse gelegenheden is wel wat te vinden, zoals voor lange autoreizen, griezelfeesten, speurtochten, verjaardagsfeesten of bakken en koken. Onder de noemer 'mama baas' meerdere uitgaven verschenen waaronder 'Mijn peuter speelt'* (2020). De grote verscheidenheid aan spel- en knutselideeën komt prima van pas in o.a. schoolvakanties. Vanaf ca. 3 t/m 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401469784 | 236 pagina's

Titel Het grote anti-verveel boek : 250 originele spel- en knutselideeen
Uniforme titel Mama baas
Auteur Sarah Devos
Secundaire auteur Emma Thijssen
Type materiaal Boek
Uitgave [Tielt] : Lannoo, [2020]
Overige gegevens 236 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Op omslag: Mama baas
ISBN 9789401469784
PPN 427645867
Rubriekscode 622.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spelletjes; Kinderen ; Handenarbeid; Kinderen
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Spelletjes