Baby's eerste knuffelboekje
Boek

Baby's eerste knuffelboekje luiaard ([2020])

Vierkante, gewatteerde, stoffen leporello met illustraties in zwart-wit met een enkel kleuraccent. Aan een kant is steeds een grappige luiaard te zien, aan de andere kant een vlinder, toekan en kameleon. Met twee uitstekende knisperpootjes om aan te friemelen. Vanaf ca. 3 maanden.

Recensie

Stoffen leporello met aan de ene zijde de zo populaire luiaard in verschillende poses en aan de andere zijde geflankeerd door een vlinder, toekan en kameleon. De 'luiaardkant' is tekstloos, bij de andere dieren staat steeds een nietszeggend zinnetje als 'Hallo, Toekan!'. De leporello is lekker zacht en heeft twee luiaardpootjes die aan de bovenzijde uitsteken, met een kraakelementje, zodat baby er lekker aan kan friemelen. Het geheel is uitgevoerd in gedekte tinten, veel zachtbruin, -grijs, -wit, met als steunkleur sprekend blauw, rood en geel. De handelseditie is verpakt in een kartonnen doosje met plasctic venster*. Onder de noemer 'Baby's eerste knuffelboekje' verschenen in dezelfde uitvoering boekjes over de poes, de beer (beide in 2017) en de panda'** (2019). Smaakvolle, mooi verzorgde uitgave, goed op baby's afgestemd, en meteen vanaf het begin te gebruiken. Uitsluitend met de hand te wassen. Vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789021680415

Titel Baby's eerste knuffelboekje : luiaard
Uniforme titel Luiaard Wee gallery®
Auteur Surya Sajnani
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ploegsma kinder- & jeugdboeken, [2020]
Overige gegevens 1 doos - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Illustraties Surya Sajnani. - Vertaald uit het Engels. - Omslag doos vermeldt: Wee gallery® - Vertaling van: Swing slow, sloth. - London : words & pictures, 2019 - Bevat: Luiaard. - Leporello, (8 ongenummerde pagina's) : gekleurde illustraties ; 16 cm
ISBN 9789021680415
PPN 424443384
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Stoffen boeken ; leporello's
Taal Nederlands