Het familie reis handboek
Boek

Het familie reis handboek alles wat je moet weten om onvergetelijke reizen te maken met je kinderen (juni 2020)/ Lonely Planet, auteur Imogen Hall ; vertaling [uit het Engels] Ellies Bomhof, Jolke Bomhof

Met je kinderen op (wereld)reis te gaan, vraagt om wat meer planning en voorbereiding. Lees de tips en ideeen over hoe je een vakantiereis met en voor kinderen kunt organiseren. Met verhalen van ouders en veel kleurenfoto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 0 t/m 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tegenwoordig zijn er voor het gezin met kinderen heel wat mogelijkheden om (verre) reizen te maken. In dit Lonely Planet reisboek wordt op praktische wijze ingegaan hoe je dat kunt doen: de voorbereiding, de reis onderweg, overnachten en eten voor peuters, kleuters, schoolkinderen, tieners enz. Zo kun je de natuur verkennen of meer avontuurlijke bestemmingen kiezen, topbestemmingen voor alle typen kinderen, van cultureel tot budget, cruises en strand. Ook enkele ouders komen aan het woord met reizen naar o.a. Zuid-Afrika, Brazilië, Vietnam, fietsen en sporen door Europa en met de camper door Amerika. De gids heeft een adviserend karakter met ideeën over hoe je een vakantiereis met en voor kinderen kunt organiseren. Behalve enkele websites hoef je er geen concrete toeristische informatie in te verwachten. Wel zijn er checklijstjes en een reisquiz. Ten slotte, het handzame boek is vrolijk en kleurrijk opgemaakt met kleurenfoto's en tekeningen. Voor opvoeders van kinderen van ca. 0 t/m 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789082858785 | 167 pagina's

Titel Het familie reis handboek : alles wat je moet weten om onvergetelijke reizen te maken met je kinderen
Instelling Lonely Planet
Secundaire auteur Imogen Hall ; Ellies Bomhof
Type materiaal Boek
Editie 1e editie;
Uitgave [Barneveld] : Unravel Publishers, juni 2020
Overige gegevens 167 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: The family travel handbook. - Carlton, Victoria : Lonely Palnet Global Limited, januari 2020
ISBN 9789082858785
PPN 425881008
Rubriekscode 492
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Reizen; Kinderen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Reizen