Avengers
Boek

Avengers de coolste 5-minuut verhalen ([2019])/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Jan Vangansbeke

Bundel met vier verhalen waarin Iron Man, Black Panther Captain America en Captain Marvel met anderen samenwerken om de wereld te redden van gemene schurken. Gebaseerd op de beroemde stripverhalen. Met veel stoere, stripachtige tekeningen in kleur. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Al bijna 60 jaar zijn the Avengers een steeds terugkerend item in tv-series, bioscoopfilms en stripboeken. De verhalen zijn zelfs door de Amerikaanse overheid en de Verenigde Naties officieel erkend, mede door de verantwoordelijkheid en de rol die supermensen hebben. Veel figuren hebben de revue gepasseerd zoals de Hulk, Iron Man en Spiderman. In deze bundel staan vier voorleesverhalen waarin superhelden het opnemen tegen het kwaad: Iron Man die verandert van wapenhandelaar in vechter tegen alle wapens in de wereld en Black Panther die met behulp van Spiderman vecht tegen een dierenhandelaar. Vervolgens Captain America die het opneemt tegen een genetisch gemanipuleerd wezen dat de wereld wil vernietigen en ten slotte Captain Marvel die buitenaardse bedreigingen weet te dwarsbomen. De stripachtige illustraties zijn paginagroot en samen met de verhaaltjes vormen ze voor fans van de Avengers een aardige aanvulling op de superheldenboekjes. In dezelfde opzet verscheen eerder 'Avengers 5-minuut verhalen'* (2017), en nu ook 'Avengers : de beste 5-minuut verhalen'**. Voor liefhebbers van actiehelden. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044756593

Titel Avengers : de coolste 5-minuut verhalen
Uniforme titel Marvel Avengers de coolste 5-minuut verhalen Marvel Avengers
Secundaire auteur Jan Vangansbeke
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2019]
Overige gegevens 64 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Presentatie boven titel: Marvel - Gebaseerd op de Marvel comic book series: Avengers - Vertaling van: 5-minute Avengers stories. - Marvel, (c)2019
ISBN 9789044756593
PPN 427521246
Genre science-fiction - verhalenbundel
Thematrefwoord Helden
Taal Nederlands