Avengers
Boek

Avengers de beste 5-minuut verhalen ([2019])/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Jan Vangansbeke

Bundel met vier verhalen waarin Captain America, Black Widow en Hawkeye, Spider-Man, Captain Marvel en de andere Avengers samenwerken om de wereld te redden van gemene schurken. Gebaseerd op de beroemde stripverhalen. Met veel stoere, stripachtige tekeningen in kleur. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Bundel met vier verhalen waarin bekende Avengers als Captain America, Black Widow en Hawkeye, Spider-man, Iron Man en Captain Marvel samenwerken om de wereld te redden van een aantal slechteriken. In het eerste verhaal wordt verteld hoe de kleine, astmatische Steve Rogers zich aanmeldt voor het leger waar hij uitgroeit tot Captain America. Het tweede verhaal draait om de vrouwelijke heldin Black Widow en haar partner Hawkeye, die ineens zijn geheugen kwijt is. In het derde verhaal wordt een superheldenfeest in Central Park verstoord door een aanval van cyborgs. En in het vierde verhaal is de hulp van de Avengers nodig als op aarde het internet is platgelegd door Ultrons virus waardoor levensbedreigende situaties ontstaan. De vooral spectaculaire verhalen vol actie zijn voorzien van stoere, kleurrijke clichématige illustraties. Om ze voor te lezen in vijf minuten, zoals de titel suggereert, moet je een flink tempo aanhouden. De tekst bevat veel Engelse namen en termen. Sommige verhalen verschenen al in 'Avengers 5-minuut verhalen'* (2017). In dezelfde opzet verscheen tegelijkertijd 'Avengers : de coolste 5-minuut verhalen'**. Voor liefhebbers van actiehelden. Voorlezen vanaf ca. 8 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044756586

Titel Avengers : de beste 5-minuut verhalen
Uniforme titel Marvel Avengers de beste 5-minuut verhalen Marvel Avengers
Secundaire auteur Jan Vangansbeke
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2019]
Overige gegevens 64 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Presentatie boven titel: Marvel - Gebaseerd op de Marvel comic's characters and storiesbook - Vertaling van: 5-minute Marvel stories. - Marvel, (c)2019
ISBN 9789044756586
PPN 427654459
Genre science-fiction - verhalenbundel
Thematrefwoord Helden
Taal Nederlands