Team Leonardo
Boek

Team Leonardo (2021)/ Erwin Claes, met illustraties van Michaël Olbrechts

Relaties/Serie

De museumroof
Boek

De museumroof ([2020])

Emil (11) is verhuisd naar een saai dorp. Maar al snel gebeurt er van alles. Samen met zijn nieuwe vrienden onderzoekt hij de diefstal van een kostbaar beeldje uit het museum. Heeft de diefstal een verband met zijn overleden opa? Vanaf ca. 10 jaar.

vol. 1
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Erwin Claes
Geesten en gekken
Boek

Geesten en gekken ([2020])

Emil (11) is geschokt als hij hoort dat zijn oma nog leeft. Net als Emils overleden opa was zij lid van Team Leonardo, een geheimzinnige groep wetenschappers. Samen met zijn vrienden gaat Emil op zoek naar zijn oma. Maar hij is niet de enige die meer wil weten van Team Leonardo. Vanaf ca. 10 jaar.

vol. 2
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Erwin Claes
Project Pandora
Boek

Project Pandora ([2021])

Het laatste deel in een snelle en spannende driedelige serie. Voor avonturiers vanaf 10 jaar. De laatste puzzelstukjes in het mysterie van Team Leonardo vallen in hun plaats. Emil komt eindelijk te weten wat zijn grootvader met de raadselachtige groep wetenschappers te maken heeft. Samen met zijn vrienden doet hij een verrassende ontdekking. Het zorgt echter ook voor een nieuw gevaar. Want iemand wil de draad van Team Leonardo weer opnemen en deze tegenstander zou weleens te sterk kunnen zijn voor de jonge speurneuzen. - Bron: UitgeversinformatieEmil (11) en zijn vrienden vinden in de knutselschuur een bijzonder apparaat. Is dit het geheimzinnige apparaat waar opa en de andere wetenschappers van Team Leonardo aan werkten? En kunnen ze voorkomen dat de dief Dell'Anno het in handen krijgt? Vanaf ca. 10 jaar.

vol. 3
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Erwin Claes

Specificaties

Nederlands

Titel Team Leonardo
Auteur Erwin Claes
Secundaire auteur Michaël Olbrechts
Type materiaal Boek
Uitgave Alkmaar : Clavis, 2021
Overige gegevens 3 delen - 22 cm
PPN 427809754
Taal Nederlands