Klaar voor de start
Boek

Klaar voor de start de beste tools om te floreren in je nieuwe baan (september 2020)/ Hennie de Kler, redacteur: Susan van Ass

Adviezen betreffende methoden en technieken voor medewerkers die een succesvolle start willen maken in een voor hen nieuwe organisatie.

Aanwezigheid

Recensie

Dit boek geeft inzicht in hoe je een goede start kunt maken in een nieuwe functie aan de hand van tips en tools. Aan de orde komt achtereenvolgens Wittebroodsweken, De klok tikt, Mail- en breinwerk, Zeg het, Verbaal judo, Waarom loopt het zo?, Dat is toch zo - vind je niet?, Hoe lopen de hazen hier?, Positief en assertief bij de grens, Overtuigen, onderhandelen en conflicthantering, Competent of competitief, Test jij of test ik?, Rust in je hoofd en Check up. De auteur is als onderwijskundig pedagoge-psychologe coach, trainster en onderneemster met veel ervaring in menselijke verhoudingen en organisatiecontext. Het boek is bestemd voor iedereen die start in een nieuwe baan en op zoek is naar tips om zo succesvol mogelijk te zijn. Dit boek leest gemakkelijk en bevat tegelijkertijd behoorlijk wat methoden en technieken op het gebied van communicatie, samenwerken, onderhandelen, beïnvloeden, persoonlijk leiderschap en timemanagement. Hiermee is het boek niet alleen interessant voor de jonge starter, maar ook voor de meer seniore medewerker die start in een nieuwe functie. Voorzien van figuren in kleur en een literatuurlijst.

Specificaties

Nederlands | 9789461264053 | 234 pagina's

Titel Klaar voor de start : de beste tools om te floreren in je nieuwe baan
Auteur Hennie de Kler
Secundaire auteur Susan van Ass
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk (1.1);
Uitgave [Zaltbommel] : Haystack, september 2020
Overige gegevens 234 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave, index
ISBN 9789461264053
PPN 428302130
Rubriekscode 318.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Carrière maken
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Carrière maken