The bygone
DVD

The bygone ([2020])/ directed by Graham Phillips & Parker Phillips

Als een jong indianenmeisje plotseling verdwijnt, gaat een jonge rancher op onderzoek uit en stuit hij op een netwerk van vrouwenhandel.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaans drama (2019), geschreven en geregisseerd door de acteurs, en broers, Graham en Parker Philips. Met Shawn Hatosy (Animal kingdom, Alpha dog), Jacqueline Toboni en Graham Philips (Goats). Een jonge rancher komt regelmatig een meisje uit het nabijgelegen reservaat van Lakota-indianen tegen. Als dat opeens niet meer gebeurt, is dat aanleiding voor een zoektocht die naar de plaatselijke onderwereld van mensenhandel leidt en een aangrijpend verleden aan het licht brengt. Beoordeling IMDb: 6,1. Brent McKnight (The Last Thing I See 26-6-'19): Het is frustrerend te zien dat de film allerlei mogelijkheden heeft, maar dat die onbenut worden gelaten (beoordeling: C). Frank Swietek (One Guy's Opinion 29-11-'19): Moderne western die ook een poging doet iets substantieels over te brengen, maar de boodschap blijft steken in een bombastisch verhaal (beoordeling: C). Roger Moore (Movie Nation 5-11-'19): Een mix van een sombere moderne western met een verhaal over vrouwenhandel waarin een zachtaardige jongeman manmoedig het meisje probeert te redden (beoordeling 2 sterren, van 4). Kristy Strouse (Film Inquiry 14-11-'19): Het is geen ideaalplaatje, maar de meeste westernfans zullen tevreden zijn en sommige aspecten houden een belofte in voor de toekomst van de Philips-broers.

Specificaties

Engels | 8717662582752

Titel The bygone
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Graham Phillips ; Parker Phillips ; Sydney Schafer
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Source 1 Media, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (105 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Graham Phillips, Sydney Schafer, Shawn Hatosy. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : E&E Entertainment, 2019
ISBN 8717662582752
PPN 42862958X
Genre wild-west roman
Taal Engels