Happy Halloween, Scooby-Doo!
DVD

Happy Halloween, Scooby-Doo! ([2020])/ directed by Maxwell Atoms

Scooby-Doo en zijn baasje Shaggy verheugen zich op het vele snoepgoed van Halloween. Maar dan blijkt het pompoenveldje bedekt met een laag giftige smurrie. Wie zit daar achter? Detectivebureau Mystery Inc. gaat op onderzoek. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Animatieavontuur uit 2020 in de langlopende serie* over Scooby-Doo, de onhandige, bang aangelegde en altijd hongerige Deense Dog. Scooby-Doo en zijn baasje Shaggy verheugen zich op het vele snoepgoed en de namaakmonsters van Halloween. Maar dan blijkt het pompoenveldje bedekt met een laag giftige smurrie. Wie zit daar achter? Shaggy en zijn vrienden Velma, Fred en Daphne van Detectivebureau Mystery Inc. gaan op onderzoek. Ze krijgen hulp van Bill Nye The Science Guy (met de stem van Bill Nye, presentator van een populair-wetenschappelijk programma) en van Elvira Mistress of the Dark (met de stem van Cassandra Peterson, actrice in de horrorfilm). Kunnen ze het stadje Crystal Cove redden van de kwade krachten? Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888250396

Titel Happy Halloween, Scooby-Doo!
Uniforme titel Scooby-Doo!
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Maxwell Atoms ; Frank Welker ; Mindy Cohn
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment Benelux, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (73 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder meer Frank Welker, Mindy Cohn, Grey Delisle Griffin, Matthew Lillard. - Verschillende talen gesproken waaronder Engels, ondertiteld in verschillende talen waaronder Nederlands - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Hanna-Barbera, 2020
ISBN 5051888250396
PPN 428405347
Genre detectiveroman
Taal Engels