Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Wandellust
Boek

Wandellust de mooiste wandelplekken in Nederland ([2020])/ Cynthia Schultz, tekstredactie: Kirsten Verhagen ; fotografie: Cynthia Schultz, tenzij anders vermeld bij de foto zelf

Lifestyleblogger presenteert 22 plekken in de Nederlandse natuur die ze prachtig vindt en aanraadt als wandelplek. Met algemene wandeltips, geen concrete wandelroutes.

Aanwezigheid

Recensie

Cynthia Schultz is een jonge lifestyleblogger. Toen ze last kreeg van stress en het moeilijk vond om te ontspannen, ging ze wandelen. Nu loopt ze dagelijks anderhalf uur. In dit boek deelt ze haar mooiste wandelplekken met de lezers. Ruim twintig gebieden; van de Boschplaat op Terschelling tot het Jekerdal bij Maastricht. Door de duinen, door het bos, of gewoon langs een recreatieplas. "Ik houd niet van wandelroutes", zegt ze in de inleiding. "Wandelen draait bij mij vooral om lekker gedachteloos rondbanjeren". Er staan dan ook geen concrete wandelroutes in dit boek, maar vooral sfeerimpressies van de wandelplekken. Hoe het gebied eruitziet, een beetje achtergrondinformatie, een adresje voor een lekkere lunch of iets te drinken en natuurlijk veel mooie foto's. Tussendoor vertelt ze wat over wandelen: hoe gezond het is, hoe je het in je dagelijks leven kunt opnemen, en wat wandelmeditatie is. 'Wandellust' is zo een fraai ogend inspiratieboek, met tips voor een dagje natuurbeleving. Wie concrete wandelroutes op mooie plekken zoekt, raadpleegt beter een goede wandelgids.

Specificaties

Nederlands | 9789021575018 | 191 pagina's

Titel Wandellust : de mooiste wandelplekken in Nederland
Uniforme titel Wandel lust
Auteur Cynthia Schultz
Secundaire auteur Kirsten Verhagen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos, [2020]
Overige gegevens 191 pagina's - 25 cm
Annotatie Omslagtitel: Wandel lust
ISBN 9789021575018
PPN 424515563
Rubriekscode 982
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wandeltochten; Nederland; Reisbeschrijvingen
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Wandeltochten