Pierre de doolhofdetective
Boek

Pierre de doolhofdetective de vreemde zaak van het luchtkasteel ([2020])/ Hiro Kamigaki & IC4Design

Doolhofdetective Pierre is met zijn vriendin Carmen in Grachtstad, waar het Doolhof-ei feestelijk zal worden onthuld. Pierre moet voorkomen dat het ei wordt gestolen, want dan zal de stad in een onoplosbaar doolhof veranderen. Help je mee? Groot formaat zoekplatenboek met zeer gedetailleerde kleurenillustraties en allerlei zoekopdrachten. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Pierre, de doolhofdetective en zijn vriendinnetje Carmen zijn in Grachtstad (een soort Venetië) voor de feestelijkheden rondom de onthulling van het Doolhof-ei. Er zijn signalen dat men het ei wil stelen en dan zal de hele stad in een groot onoplosbaar doolhof veranderen. Pierre en Carmen proberen dat natuurlijk te voorkomen. Er volgen vijftien zoekplaten die een dubbele pagina beslaan en zich afspelen in diverse fictieve omgevingen. De lezer wordt uitgenodigd de doolhoven te doorlopen en de opdrachten onder aan de pagina op te lossen. Dat valt lang niet altijd mee. De prachtig geïllustreerde dubbele pagina's zijn zeer verzorgd en nodigen echt uit om goed en herhaaldelijk te bekijken. De illustraties zijn kleurrijk, zeer gedetailleerd en staan garant voor uren kijk- en zoekplezier. Eerder verschenen in dezelfde opzet 'Het geheim van de grote doolhoftoren'* en 'Op zoek naar de gestolen Doolhofsteen'**. Achter in het boek staan in 'De Grachtstadkrant' de oplossingen van de vijftien doolhoven weergegeven. Geschikt voor speurders vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789068688207 | 32 pagina's

Titel Pierre de doolhofdetective : de vreemde zaak van het luchtkasteel
Uniforme titel De vreemde zaak van het luchtkasteel Pierre de doolhof detective
Auteur Hiro Kamigaki
Instelling /IC4Design, Hiroshima ; /Bookmakers, Nijmegen
Type materiaal Boek
Uitgave Bussum : Uitgeverij Thoth, [2020]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 36 cm
Annotatie Nederlandse vertaling uit het Engels: Bookmakers en Uitgeverij Thoth. - Tekeningen en tekst: IC4Design - Vertaling van: The curious case of the castle in the sky. - London : Laurence King Ltd, (c)2020. - (Pierre the maze detective)
ISBN 9789068688207
PPN 428206131
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Diefstallen ; Zoekboeken ; Labyrinten (doolhof)
Taal Nederlands