Speel met mij
Boek

Speel met mij (mei 2020)/ Anna Katmore, vertaling uit het Engels: Denise Schaapman ; tekstredactie: Jen Minkman & Cathinca van Sprundel

Lisa (16, ik-persoon) ontdekt dat haar vriendje Tony in de zomervakantie verliefd is geworden op Chloe. Om hen in de gaten te houden wordt ze lid van hetzelfde gemengde voetbalteam. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Lisa (16, ik-persoon) is al vanaf kleuterleeftijd bevriend met haar buurjongen Tony en ze gaat er eigenlijk van uit dat ze later met hem zal trouwen. Maar dan blijkt dat Tony in de zomervakantie tijdens een voetbalkamp van het highschoolteam verliefd is geworden op Chloe. Lisa kan dat niet verkroppen en sluit zich ook aan bij het team om hen in de gaten te kunnen houden. Daardoor krijgt ze ook steeds meer contact met aanvoerder Ryan die haar extra trainingen geeft, maar er ook voor zorgt dat ze gaat twijfelen aan haar gevoelens voor Tony. Pretentieloze zoete chicklit, geschreven vanuit Lisa in de ik-vorm. Het verhaal leest vlot, meiden zullen zich er misschien in herkennen maar het blijft erg oppervlakkig, er gebeurt weinig en het lijkt alsof de wereld alleen maar om de hoofdpersoon draait. De setting is erg Amerikaans. Het taalgebruik is toegankelijk en eigentijds maar met de nodige vloekwoorden. Eerste deel in de serie 'Grover Beach Team'. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789403600352 | 133 pagina's

Titel Speel met mij
Auteur Anna Katmore
Secundaire auteur Denise Schaapman ; Jen Minkman
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Den Haag] : Dutch Venture Publishing, mei 2020
Overige gegevens 133 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Play with me. - 2013
ISBN 9789403600352
PPN 427509114
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Verliefdheid ; Voetbal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Grover Beach team
Boek

Grover Beach team (2020-...)

vol. 1
Uitgeleend
Anna Katmore