Rust vinden in een wereld die maar doordraait
Boek

Rust vinden in een wereld die maar doordraait ([2020])/ Magnus Fridh, uit het Zweeds vertaald door Sophie Kuiper ; illustraties: Kristin Lidström

Meditatie- en yogaleraar beschrijft vanuit zijn eigen dagelijkse leven over momenten van ontspanning, met meditatieoefeningen.

Aanwezigheid

Recensie

In een wereld waarin werk en privé steeds meer in elkaar overlopen is het belangrijk om de geest te leren kalmeren. De Zweedse auteur benadrukt het belang van momenten voor ontspanning en herstel. Via duidelijk beschreven meditatieoefeningen geeft hij manieren die helpen om weer tot rust te komen en om te gaan met stress. Het boek maakt een zeer prettige en kalmerende indruk. En dat is erg fijn, want dat is precies waar het om gaat. De vormgeving, het taalgebruik en de indeling dragen hieraan bij. De vormgeving is rustig, maar niet saai. Kalmerend en prettig. Mooie illustraties in kleuren die heel goed samengaan met de tekst. Het boek is fijn geschreven vanuit het perspectief van de auteur. Nergens uit de hoogte, juist benaderbaar en herkenbaar. Daardoor komt de boodschap zeer goed aan en werkt hetgeen de auteur vertelt ook echt. Praktische tips voor mensen die beginnen met mediteren.

Specificaties

Nederlands | 9789021576879 | 176 pagina's

Titel Rust vinden in een wereld die maar doordraait
Auteur Magnus Fridh
Secundaire auteur Sophie Kuiper ; Kristin Lidström
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos, [2020]
Overige gegevens 176 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Att vara stilla när allt skyndar. - Stockholm : Bonnier Fakta, (c)2019
ISBN 9789021576879
PPN 426294203
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Levenskunst ; Onthaasting
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Levenskunst