Dit heb je verdiend
Boek

Dit heb je verdiend de perfecte vrouw. Het perfecte huis. De perfecte moord? ([2020])/ Carla Kovach, vertaling [uit het Engels]: Barbara Lampe

Politie-inspecteur Gina Harte onderzoekt de moord op een getrouwde vrouw en ontdekt dat er ook sprake was van huiselijk geweld.

Aanwezigheid

Recensie

Politie-inspecteur Gina Harte komt terug van vakantie en krijgt voor het eerst de leiding over een moordonderzoek. Een vrouw is dood aangetroffen in haar eigen huis. Vastgebonden aan een stoel en gewurgd met een blauwe waslijn. Haar tweejarige dochtertje werd ongedeerd in de kinderkamer boven gevonden. Haar echtgenoot trof hun zo aan na een avondje in de kroeg, zijn vrienden bezorgen hem een alibi. Gina stort zich vol overgave op het onderzoek. Al gauw blijkt dat de vermoorde vrouw én haar dochtertje sporen van langdurige mishandeling vertonen. Gina, zelf ook getrouwd geweest met een man met losse handjes, trekt zich de zaak persoonlijk aan. Vastberaden onderzoekt ze het alibi van de echtgenoot en komt daarbij zelf ook in gevaar. Heel veel verdachten en toch een beetje voorspelbaar plot. Daarnaast wordt hoofdrolspeelster Gina Harte wel erg veel in elkaar geslagen en blijft ze ondanks dat gewoon aan het werk. Verder een prima spannend recht toe recht aan geschreven thriller. Tweede thriller van de Engelse schrijfster Carla Kovach, die succesvol debuteerde met 'Stil maar'*, ook met Gina Harte in de hoofdrol. De twee delen zijn prima los van elkaar te lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789022588260 | 318 pagina's

Titel Dit heb je verdiend : de perfecte vrouw. Het perfecte huis. De perfecte moord?
Auteur Carla Kovach
Secundaire auteur Barbara Lampe
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2020]
Overige gegevens 318 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Her final hour. - London : Storyfire Ltd, (c)2018
ISBN 9789022588260
PPN 427698634
Genre thriller
Taal Nederlands