Een nieuw begin
Boek

Een nieuw begin Reece weet zeker dat ze getuige is geweest van een moord. Maar waar is het lichaam, en waarom wil niemand haar geloven? (2019)/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels]: Iris Bol en Marcel Rouwé

Een getraumatiseerde jonge vrouw is ongewild getuige van een moord, waardoor haar verleden weer wordt opgerakeld.

Aanwezigheid

Recensie

Reece Gilmore, een getraumatiseerde jonge vrouw uit Boston - ze is de enige overlevende van een bloedige schietpartij in een restaurant waarbij twaalf doden vielen - reist door de Verenigde Staten op de vlucht voor haar herinneringen. In het idyllische stadje Angels Fist in Wyoming vindt ze werk als kok (vroeger was ze chef) bij Joanie's, een klein wegrestaurant. Ze leert wat mensen kennen, raakt bevriend met misdaadschrijver Brody en gaat zich langzaam aan wat veiliger en beter voelen. Dan ziet ze tijdens een wandeling door haar verrekijker een ruziënd stel: het lijkt erop dat de man de vrouw wurgt. Niemand in het dorp gelooft haar behalve Brody, ook een buitenstaander. Reeces nachtmerries komen terug en al gauw wordt duidelijk dat iemand het op Reece voorzien heeft. Vlotgeschreven, vrij spannende, romantische thriller van veelschrijfster Nora Roberts (schrijft ook als J.D. Robb) met een stereotiepe, maar aardige verhaallijn, karakter- en sfeertekening. Ongecompliceerde, lekker weglezende ontspanningslectuur.

Specificaties

Nederlands | 9789022565674 | 492 pagina's

Titel Een nieuw begin : Reece weet zeker dat ze getuige is geweest van een moord. Maar waar is het lichaam, en waarom wil niemand haar geloven?
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Iris Bol
Type materiaal Boek
Editie Twaalfde druk;
Uitgave Amsterdam : Boekerij, 2019
Overige gegevens 492 pagina's - 22 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2007 - Vertaling van: Angels fall. - London : Piatkus, 2006
ISBN 9789022565674
PPN 428608817
Genre romantische verhalen - thriller
Taal Nederlands