Ik kijk, voel en maak!
Boek

Ik kijk, voel en maak! baby's eerste ontdekboek ([2020])/ vertaling [uit het Engels] Van Holkema & Warendorf

Hou je ook zo van vieze handen? Doop je handen in de verf en maak een mooie vlinder of een onderwaterwereld! Of volg het bijtje met je vinger en voel de appels in de boom. Vierkant hardkartonnen prentenboek met vrolijke, uitnodigende kleurenillustraties gecombineerd met foto's en met voelelementen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 12/10/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken peuters IK

Recensie

Vrolijk ontdekboek met duidelijke, kleurige afbeeldingen in reliëf tegen een lege, witte achtergrond. Ze liggen op de pagina, bevatten ruwe glitterelementen of gleuven om met een vingertje te volgen. De basis van de meeste afbeeldingen is een kleurige afdruk van een handje of voetje dat eerst in de verf is gedoopt. Zo zijn er een kleurige vlinder, een papegaai en vissen. Dit geeft ook inspiratie om zelf aan de slag te gaan! Er zijn ook portretten van kindjes uit de doelgroep te zien en achterin kan een eigen foto worden geplakt. Op een vrolijke cirkel die ook zonder foto aantrekkelijk is, dus geen probleem voor bibliotheekgebruik. De eenvoudige tekst in enkele zinnen zet aan tot actie. Speelse, royale vierkante uitgave met twee afgeronde hoekjes en stevige dikkartonnen bladzijden. Voor dreumesen vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000371044

Titel Ik kijk, voel en maak! : baby's eerste ontdekboek
Instelling /Van Holkema & Warendorf
Secundaire auteur Ellie Boultwood
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2020]
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 × 24 cm
Annotatie Dit boek is gemaakt door Ellie Boultwood, Emily Bornoff, Hannah Cockayne, Natalie Munday en Kylie Hamley - Vertaling van: See, touch, feel, create. - London : St. Martin's Press, (c)2019
ISBN 9789000371044
PPN 426289072
Thematrefwoord Kleuren ; Fantasie ; Voelboeken
Taal Nederlands