Het Efteling familiekookboek
Boek

Het Efteling familiekookboek maak zelf de lekkerste gerechten uit de Wereld vol Wonderen ([2020])/ receptuur: Suzanne Stougie, culinaire fotografie: Lieke Heijn en Pim Janswaard, Cameron studio ; illustraties omslag en binnenwerk: Efteling, Kaatsheuvel

Zin in een heksenbrouwsel, oosterse flapjes of een elfenijsje? De koks van de Efteling leggen stap voor stap uit hoe je zo'n veertig gerechten maakt, voor de kleine tot grote trek. Met kook- en baktips, spelletjes en veel kleurenillustraties uit de Efteling. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 05/10/2024
    8-14 jaar - 2e verd. - Liefde en Leven - Eten en drinken KOOKBOEKEN STOU
  • Uitgeleend tot: 08/10/2024
    8-14 jaar - Liefde en Leven - Eten en drinken KOOKBOEKEN STOU

Recensie

Wil jij ook sprookjesachtige gerechten leren klaarmaken? Zin in een heksenbrouwsel of een Klaas Vaak-slaapdrankje? De koks van de Efteling verklappen hun geheimen en hebben de meest wonderlijke recepten verzameld, gebaseerd op sprookjes en attracties uit het bekende pretpark. Zo kun je zelf aan de slag, met wat hulp van een volwassene. Deze aantrekkelijke uitgave in royaal vierkant formaat bevat 35 recepten, handige kook- en baktips, etiquetteregels, prachtige kleurrijke foto's en stapsgewijze recepten. Het is ingedeeld in de categorieën Kleine trek, Grote trek, Snacks, Drankjes en IJsjes en Gebak en Desserts. Het is vormgegeven in Efteling-stijl, waarbij vele bekende sprookjes en attracties voorbijkomen. Ook staan er wat suggesties in voor spelletjes aan tafel. Verder is er in sommige recepten rekening gehouden met verschillende diëten, zoals veganistisch en gluten-vrij. Het zal de jonge koks en bakkers aanspreken, vooral kinderen die graag naar de Efteling gaan en van sprookjes houden, vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000373185 | 96 pagina's

Titel Het Efteling familiekookboek : maak zelf de lekkerste gerechten uit de Wereld vol Wonderen
Auteur Suzanne Stougie
Instelling /Efteling, Kaatsheuvel
Secundaire auteur Lieke Heijn
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, [2020]
Overige gegevens 96 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Op omslag, titelpagina en in colofon: Efteling - Met register
ISBN 9789000373185
PPN 426290003
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken