Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Semper Fi
Boek

Semper Fi ([2020])/ Ellen Lina

Een vrouw probeert het trauma uit haar studententijd van zich af te schrijven met een biografie, maar door de publicatie daarvan raakt ze opnieuw in het verleden verwikkeld.

Aanwezigheid

Recensie

Helena Dijks is 37, getrouwd en moeder van een zoon. Toen zij 18 was heeft ze een zeer traumatische periode doorgemaakt. Haar beste vriendin Kim raakte vermist en zelf werd ze tijdens een afgrijselijke groepsverkrachting in de kelder van een studentenhuis vreselijk toegetakeld. Haar toenmalige vriendje James bleek eigenaar van het studentenhuis en het brein achter de verkrachtingskelder. Hij belandde in de gevangenis. Zwaar getraumatiseerd moet ze haar leven oppakken. toen bleek ze zwanger te zijn. Ze trouwde met Kjell, de broer van Kim, die altijd goed voor haar was geweest. Helena leidde vervolgens een rustig leven in een afgelopen dorp en schreef een aantal succesvolle romans. Dan schrijft ze een biografie over alles wat haar overkomen is en de verdwijning van Kim. Op het moment dat naar buiten komt dat haar boek wordt gepubliceerd, komt haar leven op zijn kop te staan. Ze had gehoopt af te kunnen rekenen met haar verleden, maar dit lukt niet. Zeer spannende thriller die blijft boeien, met goed uitgewerkte personages. Naast de gruwelijkheden staan liefde en vriendschap centraal. Ellen Lina is een topauteur. De auteur (1983) schreef eerder al diverse spannende romans.

Specificaties

Nederlands | 9789086604227 | 351 pagina's

Titel Semper Fi
Auteur Ellen Lina
Type materiaal Boek
Uitgave Arnhem : Ellessy Crime, [2020]
Overige gegevens 351 pagina's - 20 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Met het publiceren van haar autobiografische thriller brengt Helena zichzelf en haar gezin ernstig in gevaar...
ISBN 9789086604227
PPN 429910339
Genre thriller
Taal Nederlands