Een onderpand voor de luitenant
Boek

Een onderpand voor de luitenant ([2020])/ Regina Jennings, vertaald [uit het Engels] door Carianne van Holst

Als de postkoets waarmee een jonge vrouw reist wordt overvallen, worden al haar plannen in de war geschopt en verandert haar leven voorgoed.

Aanwezigheid

Recensie

Als Hattie Walker door haar ouders voor het blok wordt gezet - ze moet er binnen twee maanden voor zorgen dat haar schilderijen tentoongesteld worden, anders moet ze trouwen - reist ze af naar Denver om ervoor te zorgen dat dat eerste gebeurt. Want ze wil kunstschilderes worden en helemaal niet trouwen. Maar onderweg wordt de postkoets waarmee ze reist overvallen en raakt ze al haar spullen kwijt. En dat niet alleen... ze komt daardoor ook oog in oog te staan met een oude vriend en door een misverstand raken ze verzeild in iets wat totaal niet de bedoeling was. De romans van deze auteur staan altijd garant voor de nodige glimlachjes tijdens het lezen. Dat is dit keer niet anders, want het amusante verhaal bevat de nodige komische gebeurtenissen. Maar daarnaast is er ook ruimte voor romantiek en de nodige spanning, heeft het een gelovige boodschap en - vanzelfsprekend - een happy end. Precies waar de meeste christelijke lezers blij van worden, want die nemen het feit dat het verhaal wat voorspelbaar is graag voor lief. Dus deze roman gaat waarschijnlijk veel gelezen worden. Tweede deel in de serie Fort Reno*.

Specificaties

Nederlands | 9789492234698 | 379 pagina's

Titel Een onderpand voor de luitenant
Auteur Regina Jennings
Secundaire auteur Carianne van Holst
Type materiaal Boek
Uitgave Veenendaal : Grace Publishing House, [2020]
Overige gegevens 379 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The lieutenant's bargain. - Grand Rapids, Michigan : Bethany House Publishers, (c)2018. - (The Fort Reno series ; book two)
ISBN 9789492234698
PPN 428016227
Genre romantische verhalen - historische roman - protestants milieu
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fort Reno serie
Boek

Fort Reno serie (2018-...)

vol. dl. 2
Uitgeleend
Regina Jennings