Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Puppy Love
Boek

Puppy Love avonturen van een niet-zo-geweldige hondenverzorgster (2020)/ Rachel Renée Russell, in samenwerking met Nikki Russell en Erin Russell ; vertaling [uit het Engels]: Mechteld Jansen ; omslagafbeelding en illustraties: Rachel Renée Russell

Nikki gaat proberen om voor een hond met zeven puppy's te zorgen, zonder dat haar ouders daarvan iets mogen weten. Dagboek met veel stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit tiende deel van de serie 'Dagboek van een muts'* neemt de 14-jarige Nikki Maxwell het op zich voor een hond met zeven puppy's te zorgen, zonder dat haar ouders daarvan iets mogen weten. Ook vriendje Brandon en aartsrivaal Mackenzie spelen een rol in het verhaal. De tekst oogt handgeschreven; sommige woorden zijn in hoofdletters en/of in vet of cursief gedrukt. Met stripachtige zwart-wittekeningen die onlosmakelijk met de tekst verbonden zijn. Inhoudelijk heeft de serie weinig om het lijf, maar de uitvergrote situaties zijn humoristisch en herkenbaar voor tienermeiden, onder wie de serie zeer populair is. Naast de tien delen zijn er twee extra boeken, over het hebben/invullen van een dagboek. Achterin staat beknopte informatie over de auteur en wordt verwezen naar een nieuwe serie over een van de bijfiguren, Max Kruim, de beste vriend van Brandon. Voor meisjes vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026141102 | 297 pagina's

Titel Puppy Love : avonturen van een niet-zo-geweldige hondenverzorgster
Auteur Rachel Renée Russell
Secundaire auteur Nikki Russell ; Mechteld Jansen
Type materiaal Boek
Editie Elfde druk;
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2020
Overige gegevens 297 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2016 - Vertaling van: Tales from a not-so-perfect pet sitter. - New York : Aladdin, 2016. - (Dork diaries ; 10)
ISBN 9789026141102
PPN 42844749X
Genre schoolverhaal - dierenleven
Thematrefwoord Schoolleven ; Dagboeken ; Honden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dagboek van een muts
Boek

Dagboek van een muts (2011-...)

vol. 10
Uitgeleend
Rachel Renée Russell