Judo, wat is dat?
Boek

Judo, wat is dat? een boekje vol met vragen over judo en de judo geschiedenis (januari 2020)/ geschreven en geillustreerd door Peter Puntman

Wat is judo en wie heeft het bedacht? Informatie over judo en de geschiedenis van deze sport, met gekleurde illustraties en een lijst van judotermen, Japanse telwoorden en de namen van de Dan graden. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Heb jij altijd al meer willen weten over judo en heb je vragen over bijvoorbeeld de geschiedenis, de bedenker, de wedstrijden, de regels en de kleding? Dit eenvoudig vormgegeven boekje geeft antwoord op tien uiteenlopende vragen over deze bijzondere sport. Rustige bladspiegel met tekst op een witte achtergrond. Op elke bladzijde staat een weinig gedetailleerde kleurenillustraties, die goed bij de tekst aansluit. Het taalgebruik sluit goed bij de doelgroep aan. De niet al te grote, vierkante uitgave (19 cm) bevat een inleiding, inhoudsopgave en een nawoord. Daarnaast bevat het informatieve en leerzame boek een lijst met judotermen, een overzicht van tellen in het Japans en de namen van de Dan graden. De auteur-illustrator is judoleraar (4e Dan). Een van de weinige (jeugd)uitgaven over judo. Geschikt voor kinderen die op judo willen of er al op zitten vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9780244852504

Titel Judo, wat is dat? : een boekje vol met vragen over judo en de judo geschiedenis
Auteur Peter Puntman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Purmerend : Peter Puntman, januari 2020
Overige gegevens 31 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Met lijst judotermen
ISBN 9780244852504
PPN 427809134
Rubriekscode 618.83
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Judo
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Judo