Law of the land
DVD

Law of the land ([2020])/ directed by Jussi Hiltunen

Als zijn ene zoon uit de gevangenis komt en de omgeving terroriseert en het vooral gemunt heeft op zijn andere zoon, probeert een oude politieman het conflict op te lossen, maar de haat tussen beide broers leidt tot een golf van geweld, waar het hele dorp last van heeft.

Aanwezigheid

Recensie

Finse misdaadfilm (2017) van Jussi Hiltunen met Ville Virtanen (Sauna), Antti Holma, Mikko Neuvonen, Malin Buska (The girl king) en Pernilla August (Star wars). In een dorpje bij de Zweeds-Finse grens krijgt een oudere politieman te horen dat zijn onwettige zoon uit de gevangenis is ontslagen en nu de omgeving terroriseert en het vooral gemunt heeft op de familie van zijn vader, zoals diens andere onwettige zoon. De politieman wil het conflict oplossen, maar de haat tussen beide broers leidt tot een golf van geweld, waar het hele dorp last van heeft. Dat confronteert de politieman met de fouten uit zijn verleden. Beoordeling IMDb: 5,4.

Specificaties

Fins | 8711983966413

Titel Law of the land
Uniforme titel Armaton maa
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jussi Hiltunen ; Ville Virtanen ; Antti Holma
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Ville Virtanen, Antti Holma, Mikko Neuvonen. - Fins of Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Finland : Making Movies, (c)2017 - Oorspronkelijke titel: Armaton maa
ISBN 8711983966413
PPN 428899587
Genre thriller
Taal Fins