Bucketlist romantisch weekendje weg
Boek

Bucketlist romantisch weekendje weg de 25 meest romantische overnachtingen in Nederland en België ([2020])/ Marleen Brekelmans

Inspiratiegids met beschrijvingen in woord en beeld van 25 romantische overnachtingsadressen, van basic tot luxe, met tips en mogelijkheden in de buurt.

Recensie

Leuk gidsje waarin Marleen Brekelmans, die haar sporen o.a. in de reiswereld heeft verdiend, 25 adressen heeft geselecteerd voor een specifiek 'romantisch' verblijf tijdens een weekendje weg in Nederland of België. Het is een mooie verzameling (een bucketlist) van niet alledaagse unieke en kleinschalige overnachtingsadressen, voornamelijk in de natuur. Eenvoudige plekken maar ook luxe huizen. Deze zijn vervolgens via haar online platform www.bijzonderplekje.nl eventueel te reserveren. Buiten het feit dat zij 'adressen verzamelt', fotografeert zij ook. Na de inhoudsopgave van de 25 accommodaties (kriskras door Nederland en België) worden deze op vier of zes pagina's beschreven. Voorzien van prachtige kleurenfoto's. Na een algemene beschrijving van het object volgt steeds het item 'Meer dan slapen!', met tips en bijzondere mogelijkheden in de buurt, een kader met '3 Redenen om te gaan' en een locatieblokje met adresgegevens. Op de binnenzijde van het omslag een overzichtskaartje met de locaties. Een enthousiasmerende en mooi verzorgde inspiratiegids. Samen met Marleen van den Elsen schreef de auteur ook 'Buitengeluk : kamperen en logeren in de natuur' (2020)*.

Specificaties

Nederlands | 9789043922371 | 128 pagina's

Titel Bucketlist romantisch weekendje weg : de 25 meest romantische overnachtingen in Nederland en België
Uniforme titel Bucketlist Romantisch weekendje weg
Auteur Marleen Brekelmans
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2020]
Overige gegevens 128 pagina's - illustraties - 24 cm
ISBN 9789043922371
PPN 427824176
Rubriekscode 983
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Logies; Nederland; Gidsen ; Logies; België; Gidsen
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Logies