Waar is de eenhoorn in wonderland?
Boek

Waar is de eenhoorn in wonderland? (2020)/ met illustraties van Paul Moran en Adrienn Greta Schönberg, tekst van Frances Evans ; vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Zeven eenhoorns uit de Regenboogvallei, één in elke kleur van de regenboog, reizen door Wonderland. Ze bezoeken onder meer het betoverde bos, Snoepstad, de kristalgrotten en de hoofdstad Klokkendam. Zoekboek met zeer gedetailleerde, kleurrijke zoekplaten. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Nieuwe avonturen van de zeven globetrottende eenhoorns. Dit keer maken ze een magische reis door de prachtige wilde wereld van Wonderland. Op elk van de zeventien rijk geïllustreerde en fantasievolle platen met namen als Snoepstad, de Kristalgrotten en het Drakenkasteel, zijn de eenhoorns verstopt en staan achterin per plaat nog tien extra zoekopdrachten. Heeft een kind dit allemaal opgelost dan kan het nog bezig om de lievelingsplek en het favoriete sprookje van elke eenhoorn te koppelen aan de platen. Dit zoekboek moet het niet van de teksten hebben: de overgangen naar de wereld op de volgende plaat zijn erg abrupt. De begeleidende tekst staat in een blokje in de tekening. Voor in het boek worden de pastelkleurige eenhoorns, met namen als Blossom, Stardust en Belle, geïntroduceerd. Achter in het boek staan de oplossingen op verkleinde prenten. De Britse bestseller-illustrator Paul Moran maakt werk voor boeken, tijdschriften en speelgoed en gebruikt zowel digitale als traditionele technieken. Zoekboeken zijn zijn specialiteit: 'Waar is het Stokstaartje?', 'Waar is de Lama?' En de voorganger van dit boek 'Waar is de Eenhoorn?'* Al met al een echte breinbreker voor urenlang kijkplezier. Zeer geschikt voor kinderen die op de details letten. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025774172

Titel Waar is de eenhoorn in wonderland?
Auteur Paul Moran
Secundaire auteur Adrienn Greta Schönberg ; Frances Evans ; J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2020
Overige gegevens 44 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Where's the unicorn in Wonderland?. - Michael O'Mara Books Limited, (c)2020
ISBN 9789025774172
PPN 427029228
Genre sprookjes
Thematrefwoord Zoekboeken ; Eenhoorns
Taal Nederlands