Blackchurch
Boek

Blackchurch ([2020])/ scenario Charlot, tekeningen Fourquemin ; inkleuring Simon Canthelou ; vertaling [uit het Frans]: James Vandermeersch

Londen, 19e eeuw. Een jonge edelman gaat aan de slag als politieagent in Blackchurch. Meestal probeert de politie zoveel mogelijk weg te blijven uit deze heftige buurt, maar Lord Harold begint volkomen onbevangen aan de strijd tegen de misdaad. Ballonstrip. Vanaf ca. 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In het Londen van de negentiende eeuw gaat een jonge edelman aan de slag als politieagent. Hij wil werken in het meest verdorven kwartier van de stad, Blackchurch, waar het politiekorps alles onderneemt om maar niet te moeten ingrijpen. Maar Lord Harold ziet het anders en begint, volkomen onbevangen, aan het bestrijden van de misdaad. Dan blijkt al snel dat er veel duistere belangen op het spel staan. Dit is de eerste en veelbelovende aflevering van een nieuw speurdersverhaal dat alles mee heeft: een pittig scenario, kleurrijke personages en fraai en zwierig tekenwerk dat voortreffelijk werd ingekleurd. En daar bovenop zijn er de nodige spanning en humor. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462107236 | 56 pagina's

Titel Blackchurch
Auteur Xavier Fourquemin
Secundaire auteur Charlot ; Simon Canthelou ; James Vandermeersch
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Blloan, [2020]
Overige gegevens 56 pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Vertaling van: Blackchurch. - Glenat Editions, (c)2020. - (Les enquêtes de Lord Harold)
ISBN 9789462107236
PPN 428403433
Genre stripverhaal - detectiveroman - historische roman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De onderzoeken van Lord Harold
Boek

De onderzoeken van Lord Harold twaalfde van zijn naam (2020-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Xavier Fourquemin