Mickey en de beestachtige spionnen
Boek

Mickey en de beestachtige spionnen ([2020])/ Anne Miller, met illustraties van Becka Moor ; vertaald [uit het Engels] door Karin Pijl en Kirsten Verhagen

Mickey lost het liefst de hele dag ingewikkelde codes op. Als ze op een dag in de bus een cijferraadsel op een geheimzinnig briefje oplost, belandt ze op het hoofdkwartier van een geheime organisatie van pratende dieren. Ze gaat hen helpen een serie inbraken op te lossen. Verhaal met enkele raadsels en codes. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Mickey is dol op codes. Van morsecodes en seinvlaggen tot cijfer-lettercodes: van het ontbijt tot het moment dat ze naar bed gaat lost Mickey ingewikkelde puzzels op. Wanneer ze op een dag in de bus zit, ontdekt ze een geheimzinnig briefje met een code. De oplossing leidt haar naar een schuurtje in een steegje, waar ze tot haar schok op een bende pratende dieren stuit! Het blijkt het hoofdkwartier van COBRA, een geheime dierenorganisatie die de dieren in het land beschermt. Dat is het begin van een spannend avontuur. Een heerlijk boek voor jonge lezers die houden van mysteries, geheimen en het oplossen van raadsels. Het boek bevat allerlei codes, die kinderen zelf kunnen oplossen om Mickey en de dieren te helpen. De zwart-witillustraties van Becka Moor verlevendigen het verhaal, en zorgen voor een originele vormgeving van de raadsels. De ruime bladspiegel en grote hoeveelheid illustraties en raadsels maken het boek ook zeer geschikt voor kinderen die niet graag of gemakkelijk lezen. Spannend verhaal vol raadsels en codes die lezers uitdagen ze samen met de hoofdpersoon op te lossen. Zeer geschikt voor spionnen in de dop en kinderen die gek zijn op dieren. Vanaf ca. 8 jaar..

Specificaties

Nederlands | 9789048858071 | 191 pagina's

Titel Mickey en de beestachtige spionnen
Auteur Anne Miller
Secundaire auteur Becka Moor ; Karin Pijl ; Kirsten Verhagen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Moon, [2020]
Overige gegevens 191 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Mickey and the animal spies. - Oxford University Press, 2020
ISBN 9789048858071
PPN 426440994
Genre dierenleven - sprookjes
Thematrefwoord Raadsels ; Dieren ; Begaafdheid ; Nerds
Taal Nederlands