Fien & Teun spelen Sinterklaas en Pietje
Boek

Fien & Teun spelen Sinterklaas en Pietje voorlezen, bakken, knutselen, zingen ([2020])/ geschreven door René Noorderveen en getekend door Anet van de Vorst

Fien en Teun kunnen, na het zetten van hun schoen, niet wachten tot Sinterklaas komt. Ze spelen dat ze zelf Sinterklaas en Pietje zijn, en doen nepcadeaus in de schoenen. Zal Sint straks een echt cadeautje in hun klompjes stoppen? Verhaal met enkele doetips en liedjes. Voorlezen vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Fien en Teun kunnen na het zetten van hun klompjes niet wachten tot Sinterklaas komt. Maar als ze zich verkleden als Sint en Piet gaat de tijd sneller. Met dit voorleesverhaal opent het vrij kleine vierkante boekje over het boertje en boerinnetje bekend van RTL Telekids. Hierna volgt een recept voor speculaasbrokken, een knutseltip waarmee je je eigen pietenmuts en mijter kunt maken en vervolgens nog twee spreads met sinterklaasliedjes. In de liedjes is, zoals in het hele boekje, enkel sprake van Piet(je). Op de website fienenteun.nl zijn knutselsjablonen en muziek te vinden. Het hele boekje is vrolijk geïllustreerd en laat alleen roetveegpietjes zien. Eerder verschenen in de serie 'Fien & Teun' onder andere 'Voorleesverhalen op de boerderij' (2019) en 'Hollandse avonturen'* (2020). Voorlezen vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492901705 | 21 pagina's

Titel Fien & Teun spelen Sinterklaas en Pietje : voorlezen, bakken, knutselen, zingen
Uniforme titel Fien en Teun spelen Sinterklaas en Pietje
Auteur René Noorderveen
Instelling /Van Hoorne Entertainment, Molenaarsgraaf
Secundaire auteur Anet van de Vorst
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Witte Leeuw, [2020]
Overige gegevens 21 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Tekst en illustraties i.o.v. Van Hoorne Entertainment BV i.s.m. Uitgeverij Witte Leeuw
ISBN 9789492901705
PPN 427665671
Genre sinterklaas
Thematrefwoord Sinterklaas ; Verkleden ; Voorleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fien & Teun
Boek

Fien & Teun (2017-...)

vol.
Uitgeleend