Poeperdje krijgt een potje
Boek

Poeperdje krijgt een potje ([2020])/ Marianne Busser en Ron Schröder, met tekeningen van Jelle Gijsberts

Varkentje Poeperdje krijgt van oma Knorremans een potje cadeau. Poeperdje probeert meteen of hij een poepje kan drukken op het potje. Wat zal hij met zijn drolletje doen als het lukt? Vierkant prentenboekje met stripachtige kleurenillustraties en tekst op rijm. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 03/10/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken peuters BUSS

Recensie

Varkentje Poepertje krijgt van oma Knorremans een potje cadeau. Apetrots is hij op zijn eerste drolletje (goed zichtbaar in het potje)! Dat brengt hem op het idee voor een cadeautje van zijn kant voor oma. Het verhaaltje in een cadansrijke, vierregelig rijm (abcb) is goed te volgen op de zachtgekleurde illustraties in animatiefilmstijl, over steeds twee pagina's. Als extra's zijn er een dunkartonnen stickerkaart met een stickervel en een in te vullen plasdiploma bijgevoegd*. Deze losse elementen zijn niet geschikt voor bibliotheekgebruik, maar kunnen goed gemist worden, temeer omdat het hele verhaal draait om de grote boodschap en niet om een plasje doen op het potje. Eerder verscheen 'Poepertje is een held'**. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048853625

Titel Poeperdje krijgt een potje
Auteur Marianne Busser
Secundaire auteur Ron Schröder ; Jelle Gijsberts
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Moon, [2020]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm - 2 stickervellen, plasdiploma, ik plas op de wc-kaart
ISBN 9789048853625
PPN 428206972
Thematrefwoord Zindelijkheid ; Cadeaus ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands