Grappige geesten gespot
Boek

Grappige geesten gespot ([2020])/ Martin Handford, vertaling [uit het Engels]: Karin Meert

Wally beleeft griezelige avonturren. Hij belandt o.a. op een geestig galjoen, maakt een schipbreuk mee en gaat uiteindelijk naar een knarsende knalfuif. Kun je hem vinden tussen de honderden andere mensen? En kun je ook zijn hond en vrienden vinden? Zoekboek met transparante plastic bladen waarachter met een kartonnen zaklamp gezocht kan worden. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 19/11/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken kleuters HAND

Recensie

Over Wally, met zijn bril, spijkerbroek en rood-wit gestreepte trui en muts, die zich in allerlei situaties met massa's mensen begeeft, zijn al talloze zoekboeken verschenen. Net als 'Waar is Wally? In de schijnwerpers'* (2018) is dit boek een bijzondere variant met zes zoekplaten, gedrukt op een transparant plastic folieblad op de rechterpagina's. Omdat de achterliggende pagina diep zwart is, is de zoekplaat nauwelijks zichtbaar, maar met behulp van een uitneembare kartonnen 'zaklamp' lukt dat wel. De zwarte zaklamp kan aan de zijkant worden ingestoken en door die achter de zoekplaat te bewegen, kan met de witte 'lichtbundel' gezocht worden. De zes overvolle zoekplaten tonen totaal uiteenlopende situaties: een galjoen, schipbreuk, grote ontsnapping, nachtvlucht, een hal in een kasteel en knalfuif. Op elke pagina staat een lijst met zoekopdrachten en op elke pagina kan ook gezocht worden naar Wally, zijn hond en vrienden. De uitgave heeft een vrijwel vierkant formaat. De pagina's zijn van dun karton met de bekende kleurrijke, drukke vormgeving. Aan de binnenkant van het omslag is een kartonnen houdertje geplakt waar de zaklamp kan worden ingestoken. Kijk- en zoekplezier voor puzzelaars vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463132596

Titel Grappige geesten gespot
Auteur Martin Handford
Secundaire auteur Karin Meert
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij nv, [2020] - Hilversum : Uitgeverij Memphis Belle
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm - 1 zoeklicht
Annotatie Omslag vermeldt: Beweeg het glow in de dark-zoeklicht en ontdek de tekening! - Vertaling van: Where's Wally? : the spooky spotlight search. - London : Walker Books Ltd, 2020
ISBN 9789463132596
PPN 428250211
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Griezelen ; Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Waar is Wally?
Boek

Waar is Wally? (2004-...)

vol.
Uitgeleend
Martin Handford