De droom van Sarah
Boek

De droom van Sarah ([2020])/ scenario Di Gregorio, tekeningen en inkleuring Barbucci ; vertaling [uit het Italiaans]: Lies Lavrijsen

De zussen Sarah, Cassiopeia en Lucille willen hun moeder verrassen voor moederdag. Maar dan vinden ze op zolder een geheimzinnige foto. Wat heeft hun moeder altijd verborgen gehouden? Ballonstrip. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Drie zusjes wonen samen met hun moeder in een groot en sfeervol huis. Hun vader is niet in beeld en ze weten zeer weinig over het verleden van hun moeder. Als Sara steeds droomt over kwallen en een oude boom, lijkt haar moeder hier erg van te schrikken. Als de meiden dan ook nog vragen hebben over 'vroeger', rent hun moeder naar de supermarkt om melk te halen. Nieuwsgierig geworden gaan de meiden naar zolder om naar het verleden van hun moeder te speuren. Eerste deel van de stripserie in manga-stijl 'De zusjes van Duizendblad'. Alessandro Barbucci (bekend van de series 'Ekhò' en 'Sky doll') creëert samen met scenarioschrijver Di Gregorio in dit eerste deel een dromerige en sprookjesachtige wereld. Er is een goede verhaallijn met veel aandacht voor kleine gebeurtenissen die de sfeer versterken. Niet alle lijntjes worden in dit eerste deel afgewikkeld en vragen om een tweede deel. Deze fraaie strip met zijn zorgvuldig ingekleurde plaatjes zal zeker tot de verbeelding spreken van meiden vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789031438174 | 71 pagina's

Titel De droom van Sarah
Auteur ... Barbucci
Secundaire auteur ... Di Gregorio ; Lies Lavrijsen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Marcinelle] : Dupuis, [2020]
Overige gegevens 71 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
ISBN 9789031438174
PPN 428445357
Genre stripverhaal - sprookjes
Thematrefwoord Zussen ; Moeders ; Geheimen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De zusjes Duizendblad
Boek

De zusjes Duizendblad (2020-...)

vol. 1
Uitgeleend
... Barbucci