Hoera Peppa!
Boek

Hoera Peppa! (2020)/ vertaling [uit het Engels]: Big Balloon BV

Peppa mag een feestje geven voor haar vierde verjaardag. Al haar vriendjes komen, en ook een paar van kleine George. Papa Big verkleedt zich als goochelaar Magnifieke Mysterio en ze spelen muzikaal standbeeld en modderplassen. Wat een geweldige verjaardag! Prentenboek met kleurrijke illustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Peppa, het varkentje bekend van televisie, film en theater, viert haar verjaardag. Ze wordt 4 jaar. Haar vriendjes en die van broertje George komen op het feestje. Papa doet een paar goocheltrucs, ze doen een dansspel en tot slot een heus modderfestijn. Dit laatste is het enige, echte varkensachtige trekje, voor de rest gedragen alle dieren zich als mensen. De animatietekeningen zijn kleurrijk, vrolijk en omlijnd. Ze zijn paginagroot en de tekst is er in blokken doorheen gedrukt. Onderlinge verhoudingen van dieren kloppen niet; het konijn is net zo groot als de olifant. Kinderen zal dit niet storen, zij herkennen alles van tv en allerlei merchandise producten. De tekst is eenvoudig, in korte zinnen. Goochelaar papa heeft alleen een moeilijke naam: Magnifieke Mysterio. Voor kinderen een verhaal met veel identificatiemogelijkheden. De meeste delen* zijn kleiner en met slappe kaft; dit deel is op A4-formaat en gebonden. Commerciële uitgave voor peuters en kleuters vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047860129

Titel Hoera Peppa!
Uniforme titel Peppa Pig
Instelling /Big Balloon, Haarlem
Secundaire auteur Neville Astley ; Mark Baker
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, 2020
Overige gegevens 30 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Verhaal gebaseerd op de tv-serie "Peppa Pig", gemaakt door Neville Astley en Mark Baker - 1e druk Nederlandse uitgave: 2019 - (Peppa Pig) - Vertaling van: Happy birthday Peppa! - Ladybird Books Ltd, 2015
ISBN 9789047860129
PPN 42758714X
Thematrefwoord Verjaardagen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Peppa
Boek

Peppa (2013-...)

vol.
Uitgeleend