I see you
DVD

I see you ([2020])/ directed by Adam Randall

In het huis van een rechercheur die de verdwijning van een 10-jarige jongen onderzoekt, voelt zijn ontrouwe vrouw een vijandige sfeer, ze hoort vreemde geluiden, spullen verdwijnen en apparaten gaan een eigen leven leiden.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse thriller (2019) van Adam Randall met Helen Hunt (The sessions), Jon Tenney (Legion) en Judah Lewis. Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een 10-jarige jongen, die veel lijkt op een cold case. Bij hem thuis is de spanning te snijden nadat zijn vrouw is vreemdgegaan. Ze gedraagt zich ook vreemd. Ze voelt een vijandige sfeer in huis, hoort vreemde geluiden, spullen verdwijnen en apparaten gaan een eigen leven leiden. Wordt ze gek of is er echt iets geks aan de hand? Beoordeling IMDb: 6,8. Tom van der Krieke (Filmtotaal 31-5-'20): 'Het script zit bijzonder goed in elkaar (...) Het camerawerk is van de bovenste plank (...) de sets zelf zijn een beetje uitgekauwd (...) De acteurs komen ook niet al te best uit de verf (...) Ondanks deze gebreken (...) vanwege zijn melancholische sfeer en het totaal onvoorspelbare plot zeker de moeite waard. Het gebeurt namelijk niet vaak dat genreclichés op zo'n kundige wijze worden doorbroken' (3 sterren). Axel Karsdorp (Filmdomein.nl 1-6-'20): 'ijzersterk, gelaagd en goed opgebouwd verhaal. Wat begint als het zoveelste verhaal van een gezin dat geplaagd lijkt te worden door een bovennatuurlijke kracht, blijkt al snel een stuk origineler dan dat (...) aangename en vooral verrassende thriller, met een onterecht horror labeltje' (4 sterren).

Specificaties

Engels | 8717662583001

Titel I see you
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Adam Randall ; Helen Hunt ; Jon Tenney ; Judah Lewis
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Source 1 Media, [2020]
Overige gegevens 1 dvd-video (98 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Helen Hunt, Jon Tenney, Judah Lewis. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Zodiac Features, 2019
ISBN 8717662583001
PPN 429346115
Genre thriller - griezelverhaal
Taal Engels