Thicker than water. Seizoen 3
DVD

Thicker than water. Seizoen 3 ([2020])/ Henrik Jansson-Schweizer, Regi: Erik Leijonborg, Anders Engström

Drie jaar na de brand in het pension dat ze samen met hun broer Oskar van hun moeder erfden keren Lasse en Jonna terug naar het eiland.

Recensie

Seizoen 3 (2020) van een Zweedse dramaserie van Henrik Jansson-Schweizer met Joel Spira, Björn Bengtsson en Aliette Opheim. In het eerste seizoen vraagt pensionhoudster Anna-Lisa Waldemar haar drie volwassen kinderen naar het ouderlijk huis te komen op een van de Ålandeilanden. Lasse, Jonna en Oskar hebben elkaar al in geen jaren gezien en krijgen van hun moeder een speciale boodschap mee, wat meteen ook een afscheid inhoudt, want vlak daarna vinden ze een afscheidsbrief en haar levenloze lichaam. Haar laatste wens was dat haar kinderen gezamenlijk voor het pension zouden zorgen. Nu de drie weer samen moeten werken, komen de onderlinge spanningen weer naar boven. En wat is er met de verdwenen vader gebeurd? De spanningen nemen toe als de toekomst van het pension bedreigd wordt. Aan het eind van seizoen 2 brandt het pension van af en komt Konrad Waldemar op tragische wijze om het leven. Drie jaar later reist Lasse, net ontslagen uit de gevangenis, terug naar het eiland om zijn deel van het geld op te eisen dat de familie Rosén als compensatie moet betalen. Ook de zwangere Jonna keert terug naar het eiland, schoonzus Liv krijgt een afschuwelijke diagnose en haar man Oskar droomt nog altijd van een wijngaard in Argentinië.

Specificaties

Zweeds | 5407003482218

Titel Thicker than water. Seizoen 3
Uniforme titel Tjockare än vatten
Secundaire auteur Erik Leijonborg ; Anders Engström ; Joel Spira ; Björn Bengtsson ; Aliette Opheim
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2020]
Overige gegevens 2 dvd-video's (7 × 45 min) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Joel Spira, Björn Bengtsson, Aliette Opheim. - Zweeds gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Zweden : Nice Drama Produktion, 2020 - Oorspronkelijke titel: Tjockare än vatten
ISBN 5407003482218
PPN 428628494
Taal Zweeds

Relaties/Serie

Lumière series
DVD

Lumière series (2011-...)

vol.
Uitgeleend