De gastenlijst
Boek

De gastenlijst het feest van het jaar : wie zou er geen moord doen voor een plekje op... ([2020])/ Lucy Foley, vertaling [uit het Engels]: Ans van der Graaff

Als een jong, succesvol stel op een bijna onbewoond eiland gaat trouwen, lijken de gasten en het bruidspaar het naar hun zin te hebben, maar er dreigen geheimen naar buiten te komen die de bruidegom niet bekend wil hebben.

Aanwezigheid

Recensie

Een jong stel, zij beheert een bloeiend digitaal lifestyletijdschrift en hij is tv-personality, gaat trouwen op een bijzondere locatie: een bijna onbewoond eiland voor de kust van Ierland. Ze verblijven er het weekend van de bruiloft, inclusief de gasten. Familieleden en beste vrienden komen allen in een of meer hoofdstukken aan het woord, voor steeds een ander perspectief. Ze hebben allen hun eigen geheim ten opzichte van de bruidegom en zelfs de bruid komt regematig aan bod en ziet haar bruidegom steeds in een wisselende stemming. Als er later op de trouwdag een storm uitbreekt, wordt de situatie steeds grimmiger en valt er zelfs een dode: maar wie heeft de moord gepleegd? Een spannend verhaal met een interessante plot, al wordt die wel erg uitgebreid. Toepasselijke omslag met grote rode letters; ruime bladspiegel.

Specificaties

Nederlands | 9789022591765 | 349 pagina's

Titel De gastenlijst : het feest van het jaar : wie zou er geen moord doen voor een plekje op...
Auteur Lucy Foley
Secundaire auteur Ans van der Graaff
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2020]
Overige gegevens 349 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The guest list. - London : HarperCollinsPublishers, 2020
ISBN 9789022591765
PPN 427698820
Genre thriller - psychologische roman
Taal Nederlands