Aan de wilde kust
Boek

Aan de wilde kust (augustus 2020)/ Nora Roberts, vertaling [uit het Engels] Els Papelard

Twee vrouwen met kinderen van dezelfde vader wonen in het grote familiehuis en onderzoeken de geheime gebeurtenissen die zich daar hebben afgespeeld.

Recensie

De roman bestaat uit twee delen. In het eerste verhaal volgen we Suzanne Calhoun. Ze is een gescheiden jonge vrouw en woont met haar twee kinderen in de Towers, samen met haar zussen. Een vraag houdt iedereen bezig: waar zijn de smaragden van Bianca, hun overgrootmoeder die verongelukt is. Suzanne ontmoet een nieuwe liefde en met elkaar lossen ze het vraagstuk op. In het tweede verhaal lezen we over Megan. Zij heeft een zoon van de ex van Suzanne. Zij verhuist naar de Towers om haar kind familie te geven. Zij vindt eveneens een nieuwe liefde en ontdekt ook nog een geheim. Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van de ruige natuur van Bar Harbor. Een familiegeschiedenis met een happy end, waarvan Nora Roberts er meer dan 200 heeft geschreven. Kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789402705652 | 350 pagina's

Titel Aan de wilde kust
Auteur Nora Roberts
Secundaire auteur Els Papelard
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk in deze editie;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, augustus 2020
Overige gegevens 350 pagina's - 22 cm
Annotatie Bevat: Suzanna. - Vertaling van: Suzanna's surrender. - Toronto : Silhouette Books, (c)1991 ; Megan. - Vertaling van: Megan's mate. - Toronto : Silhouette Books, (c)1996
ISBN 9789402705652
PPN 425880893
Genre familieroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Calhoun-zussen
Boek

De Calhoun-zussen (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Nora Roberts